Το Taxify μετονομάζεται σε Bolt 

Η πλατφόρμα on-demand μεταφορών Taxify, που δραστηριοποιείται και στην Κύπρο, μετονομάζεται σε Bolt και παρουσιάζει το νέο της λογότυπο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «η αλλαγή αυτή βρίσκει την εταιρική ταυτότητα να συμβαδίζει με το γενικότερο όραμα της εταιρείας στον τομέα των μεταφορών, όπου έχει επεκταθεί από το ride-hailing με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στο scooter sharing».
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Bolt, Markus Villig, ανέφερε ότι «η Taxify ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια με στόχο να προσφέρει ένα πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο μεταφοράς στις πόλεις», προσθέτοντας ότι «το πρώτο μας προϊόν ήταν ένα σύστημα αποστολής ταξί, γι’ αυτό και το αρχικό όνομα».
 
«Καθώς προχωράμε προς το στόχο μας, έχουμε ξεπεράσει κάποια κομμάτια τoυ brand μας, ένα από τα οποία είναι και το όνομα. Καθώς φιλοδοξούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα μετακίνησης σε μια ευρύτερη κλίμακα, θέλουμε το brand να αντιπροσωπεύει το μέλλον της εταιρείας και όχι το παρελθόν», είπε.
 
Σημείωσε ότι «το νέο μας όνομα “Βolt” αντιπροσωπεύει τη γρήγορη και εύκολη μετακίνηση - ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι η εμπειρία μετακίνησης μέσα στις πόλεις, είτε με αυτοκίνητο, είτε με σκούτερ ή κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, και επίσης υπογραμμίζει το πιστεύω μας ότι το μέλλον στις μεταφορές είναι ‘ηλεκτρικό’».
 
Η εταιρεία, ιδρυμένη στην Εσθονία, πλέον εξυπηρετεί 25 εκατομμύρια πελάτες σε πάνω από 30 χώρες και έχει κατακτήσει τις περισσότερες αγορές σε Ευρώπη και Αφρική. Είναι επίσης η πρώτη εταιρεία που προσφέρει ride-hailing services και scooter sharing μαζί σε μία εφαρμογή. «Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε στο να επεκτείνουμε τα scooter sharing services και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.
 
Το νέο όνομα θα εισαχθεί σταδιακά σε όλες τις αγορές της Bolt μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι πελάτες της Βolt δεν πρέπει να κάνουν κάτι, αφού η εφαρμογή θα αναβαθμιστεί αυτόματα.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ