Στη Διεθνή Έκθεση TOC Europe η Eurogate Container Terminal Limassol

Η αντιπροσωπεία της διαχειρίστριας εταιρείας του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού Λεμεσού πραγματοποίησε συναντήσεις και επαφές με κατασκευάστριες εταιρείες εξειδικευμένου λιμενικού εξοπλισμού και ανταλλακτικών, καθώς και με εταιρείες ανάπτυξης λογισμικών προγραμμάτων.

Την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και για τρόπους μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στον τομέα της ναυτιλίας, είχε αντιπροσωπεία της Eurogate Container Terminal Limassol, που συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση ΤOC Europe, η οποία διεξήχθη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας μεταξύ 11 με 13 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού Λεμεσού, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η αντιπροσωπεία της Εurogate πραγματοποίησε συναντήσεις και επαφές με κατασκευάστριες εταιρείες εξειδικευμένου λιμενικού εξοπλισμού και ανταλλακτικών, καθώς και με εταιρείες ανάπτυξης λογισμικών προγραμμάτων.

Τα μέλη της αποστολής είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες στην αλυσίδα παραγωγής, για τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης στον κλάδο, καθώς και για τις μεθόδους και τους τρόπους μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στον τομέα της ναυτιλίας. Παρακολούθησαν, επίσης, διαλέξεις και συναντήθηκαν με μέλη άλλων τερματικών για ανταλλαγή απόψεων.

Επιπρόσθετα, αναφέρει η ανακοίνωση, τριμελής αντιπροσωπεία της Eurogate συμμετείχε, στις 3 με 7 Ιουνίου, στη Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2024, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά και συνάντηση με τη διοίκηση του λιμανιού Θεσσαλονίκης για ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και καλών πρακτικών σε θέματα τεχνολογίας, εξοπλισμού κ.α.

Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate, Αλέξανδρος Δημητριάδης, σε δηλώσεις του ανέφερε πως, ως εταιρεία «επενδύουμε διαχρονικά στη χρήση των πλέον προηγμένων τεχνολογιών, εξοπλισμού και λογισμικού στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, το οποίο είναι σήμερα ένα από τα πιο σύγχρονα και ασφαλή στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Διαβάστε επίσης: Πήραν παράταση οι φορολογικές δηλώσεις - Η νέα ημερομηνία υποβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ