Στα χέρια της Mitsubishi Bank πέρασε η κυπριακή Point Nine 

Η Mitsubishi UFJ Trust and Banking Corporation, μια ενοποιημένη θυγατρική της Mitsubishi UFJ Financial Group έχει συνάψει συμφωνία αγοράς μετοχών για την εξαγορά της Point Nine Limited ("Point Nine"), μιας εταιρείας - ηγέτης στις εξωτερικές λειτουργίες, επεξεργασία και υποβολή εκθέσεων για εκτέλεση μετά την ολοκλήρωση συναλλαγών.

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων και Επενδυτικών Υπηρεσιών της Τράπεζας Trust, στοχεύουν να γίνουν απαράμιλλος ηγέτης της βιομηχανίας στην Ιαπωνία καθώς και παγκόσμιος παίκτης με σημαντική παρουσία ανά το παγκόσμιο.

Προκειμένου να επιτύχει αυτό το στόχο, η MUFG επιδιώκει την ανάπτυξη, επικεντρωμένη γύρω από την Trust Bank, μέσω ανόργανων επενδύσεων, καθώς και την ενίσχυση των δυνατοτήτων των υπηρεσιών των επενδυτών και του ανταγωνισμού.

Η συναλλαγή αυτή θα ενισχύσει τις υπηρεσίες της Τράπεζας Trust και την παρουσία της ως μεγαλύτερη επενδυτική υπηρεσία / εταιρεία στην περιοχή Ασίας - Ωκεανίας. 

Η Point Nine, με έδρα την Κύπρο, προσφέρει στους πελάτες εξωτερική ανάθεση επεξεργασίας και υποβολής εκθέσεων για την εκτέλεση μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Το MUFG, μαζί με την Point Nine, επιδιώκουν να προσφέρουν αποδοτικότητα, ταχύτητα και οργάνωση στις περίπλοκες τεχνολογίες και τις ανάγκες των πελατών των πελατών.

Το όνομα της εταιρείας μετά από αυτή την εξαγορά είναι η "MUFG Investor Services FinTech Limited".
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ