Μιχάλης Χατζηχάννας ο νέος Managing Director της Emergo Wealth

Η εταιρεία ανακοίνωσε νέο στρατηγικό πλάνο.

H Emergo Wealth στο πλαίσιο εσωτερικής αναδιοργάνωσης ανακοίνωσε τον διορισμό του Μιχάλη Χατζηχάννα στην θέση του Managing Director. 

Σημειώνεται ότι, ο Μιχάλης Χατζηχάννας, εντάχθηκε στην Emergo Wealth το 2014 και υπήρξε αναπόσπαστος και σημαντικός συντελεστής σε ό, τι έχει επιτύχει η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος, διετέλεσε Διευθυντής Υπηρεσιών Πελατών της Emergo Wealth, Διευθυντής Τμήματος Διαχείρισης καθώς και Διευθυντής Λειτουργιών (Director of Operations).

Διαβάστε επίσης: Η Emergo Wealth εισέρχεται δυναμικά στις διεθνείς αγορές

Από τις 2 Μαϊου 2018 ο κ. Χατζηχάννας διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Emergo Wealth ως Εκτελεστικός Διευθυντής. 

Είναι κάτοχος της αναβαθμισμένης πιστοποίησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, μεταξύ άλλων στη διαχείριση περιουσίας και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη διδασκαλία σε πληθώρα θεμάτων όπως τους μηχανισμούς και τη δομή των χρηματαγορών, τεχνική ανάλυση και διαχείριση κεφαλαίου, καθώς και τη δημιουργία και βελτιστοποίηση αλγοριθμικών συστημάτων διαπραγμάτευσης.

Η σκληρή δουλειά του και η αφοσίωσή του στην επιτυχία της Emergo Wealth έχουν συμβάλει στην επίτευξη πολλών σημαντικών ορόσημων, όπως η έναρξη λειτουργίας του Ταμείου Προνοίας LifeGoals, οι επενδύσεις Funds Luctor και οι επενδύσεις LifeGoals.

Πριν την ένταξή του στην Emergo Wealth, ο κ. Χατζηχάννας ήταν επενδυτικός σύμβουλος και παρείχε τις υπηρεσίες του σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, αποτελούμενο τόσο από ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις. Το 2005, δημιούργησε μια υπηρεσία ηλεκτρονικής πληροφόρησης και εξυπηρέτησης επενδυτών, η οποία αργότερα εξαγοράστηκε από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στην Κύπρο, όπου και εξακολούθησε να εργάζεται στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου μέχρι το 2011. Διαθέτει πολύ καλή γνώση και εμπειρία σε επιχειρησιακά, διαδικαστικά και ρυθμιστικά ζητήματα που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Ο κ. Χατζηχάννας είναι απόφοιτος του Queen Mary, University of London (BEng στον κλάδο Πολιτικών Μηχανικών) και του King's College, University of London (MSc στο Κατασκευαστικό Δίκαιο και Διαιτησία). Είναι Πιστοποιημένος Τεχνικός Αναλυτής (CFTe) καθώς και κάτοχος του τίτλου Master of Financial Technical Analysis (MFTA) από τη Διεθνή Ομοσπονδία Τεχνικών Αναλυτών (IFTA).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ