Η Hudl εξαγόρασε την Wyscout

H Wyscout ασχολείται με τον εντοπισμό ταλέντων για ποδοσφαιρικούς συλλόγους και εθνικές ομάδες.

Την ίδια στιγμή, αποτελεί την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική βάση δεδομένων.

Συγκεκριμένα, η Wyscout παρέχει εργαλεία που καθιστούν εύκολη την κατανόηση του παιχνιδιού, τον εντοπισμό και την αξιολόγηση ταλέντου και την αξιολόγηση της απόδοσης τα οποία περισσότερες από 1000 ομάδες, 1000 ατζέντηδες ποδοσφαιριστών και 60  εθνικές ομάδες και ομοσπονδίες τα χρησιμοποιούν. 

Η συγχώνευση των δυο, θα δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη ανάλυση ποδοσφαιρικών βίντεο, δεδομένων και πλατφόρμας προσλήψεων στη βιομηχανία η οποία θα εξουσιάζει τις κορυφαίες οργανώσεις στον κόσμο αλλά και τις λέσχες σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού.

Στο σύγχρονο αθλητικό περιβάλλον που βασίζεται σε δεδομένα, η ανάλυση δεν περιορίζεται στους προπονητές και τους αναλυτές. Ο συνδυασμός των Wyscout και Hudl δεν θα ωφελήσει μόνο τους συλλόγους, αλλά όλους όσοι ασχολούνται με το άθλημα.

«Η συνεργασία της Hudl με το Wyscout σημαίνει ότι προπονητές, αναλυτές και η ποδοσφαιρική κοινότητα θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα βίντεο και τα δεδομένα που χρειάζονται για την βελτίωση και την ανακάλυψη ταλέντων απ' όλο τον πλανήτη» δήλωσε ο John Wirtz, ο Διευθυντής προϊόντων της Hudl.

Ο Matteo Campodonico, CEO της Wyscout ανέφερε ότι "Ήταν πολύ ξεκάθαρο σε εμάς από νωρίς ότι ήταν εξίσου παθιασμένοι στο να βοηθήσουμε τα μέλη της ποδοσφαιρικής κοινότητας να φτάσουν στο δυναμικό τους μέσω της τεχνολογίας και της συνεργασίας". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ