Λανίτης: Εισέρχεται στη αγορά γιαουρτιού 

Με τρία νέα προϊόντα.

Το «Γιαούρτι Λανίτης» είναι η νέα γευστική πρόταση της Α/φοι Λανίτη στους καταναλωτές που προσφέρει κορυφαία ποιότητα και μοναδική γεύση.
Το «Γιαούρτι Λανίτης» φιλοδοξεί να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των καταναλωτών μιας και αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα μίνι γεύμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας: Ως πρόγευμα, δεκατιανό, ενδιάμεσο σνακ ή βραδινό. 

Τα τρία νέα προϊόντα, το «Γιαούρτι Λανίτης Στραγγιστό 10% λιπαρά», το «Γιαούρτι Λανίτης Στραγγιστό 3,5% λιπαρά» και το «Γιαούρτι Λανίτης Στραγγιστό 0% λιπαρά» διατηρούν τη φρεσκάδα των αγνών πρώτων υλών και προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός.

«Η είσοδός μας στην αγορά του γιαουρτιού αποτελεί μια στρατηγική επιλογή για την εταιρεία, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή σε γαλακτοκομικά προϊόντα. Το Γιαούρτι Λανίτης με την κορυφαία ποιότητα και τη μοναδική γεύση του φιλοδοξεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, τους οποίους και καλούμε να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας της Α/φοι Λανίτη», δήλωσε η Κυριακή Μακρομάλλη, Brand Manager της Λανίτης Γαλακτοκομικά. 

Με τη σειρά «Γιαούρτι Λανίτης», τα Λανίτης Γαλακτοκομικά συμπληρώνουν το χαρτοφυλάκιό τους, το οποίο πλέον προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές της Κύπρου. Η γκάμα συμπληρώνεται με το «Φρέσκο Γάλα Λανίτης», «Φρέσκια Κρέμα Λανίτης»,  «Λανίτης Γάλα Protein», το γάλα Kiddo σε διάφορες γεύσεις και τη σειρά τυροκομικών προϊόντων Λανίτης που έχουν αγκαλιαστεί από το κυπριακό κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ