Νέος Country Manager στην Κύπρο για την Emirates

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, απέκτησε νέο Country Manager στην Κύπρο, τον κ. Mohammed Al Qassim.

Ο νέος Διευθυντής  ανέλαβε καθήκοντα στην Κύπρο από την 1η Νοεμβρίου και αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς τη θητεία του ως Commercial Support Manager στην Ταϊλάνδη.

Ο κος. Al Qassim ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο των αερομεταφορών, όταν εντάχθηκε στην Emirates το 2016 μέσω του Εθνικού Προγράμματος Διαχείρισης Εμπορικών Εκπαιδευόμενων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το οποίο εκπαιδεύει τους υποψήφιους στις εμπορικές δραστηριότητες της Emirates.

Μετά την εκπαίδευσή του στο Αμμάν της Ιορδανίας, διορίστηκε Commercial Support Manager στην Μπανγκόκ. Πριν από την ένταξη του στο δυναμικό της εταιρείας, ο κ. Al Qassim εργάστηκε για τρία χρόνια στον τραπεζικό τομέα στο Ντουμπάι, όπου ειδικεύτηκε στη διαχείριση κινδύνων και τη διαχείριση VIP λογαριασμών.

"Είναι προνόμιο για μένα να εκπροσωπώ την Emirates στην Κύπρο. Η Κύπρος είναι μια χώρα με προεξέχουσα γεωγραφική θέση, αλλά επίσης προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών μας. Μαζί με την ομάδα μου, ανυπομονώ για αυτή τη νέα εμπειρία σε αυτόν τον συναρπαστικό προορισμό", δήλωσε ο κ. Al Qassim.

Στη νέα θέση του, ο κ. Al Qassim θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των εμπορικών και επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της Emirates στην Κύπρο, επιβλέποντας τις λειτουργίες πωλήσεων και υπηρεσιών στις επιβατικές, εμπορευματικές και αερολιμενικές δραστηριότητες της εταιρείας. Ο κ. Al Qassim είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων - Logistics και Supply Chain Management.

Η Emirates πετάει καθημερινά με απευθείας πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στο Ντουμπάι με αεροσκάφη Boeing 777-300 ER.

Με ενδιάμεση στάση το Ντουμπάι, η Emirates προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο που καλύπτει 158 προορισμούς σε 85 χώρες της Μέσης Ανατολής, της Άπω Ανατολής, της Αυστραλίας, της Αφρικής, της Ευρώπης, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ινδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ