Επεκτείνεται και στη Λεμεσό η υπηρεσία Taxify

Μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της στη Λευκωσία, η υπηρεσία Taxify επεκτείνεται τώρα και στη Λεμεσό, προσφέροντας υπηρεσίες ταξί μέσω μιας εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα.

Στις πρώτες έξι εβδομάδες λειτουργίας της στην Κύπρο, η νέα υπηρεσία Taxify ξεπέρασε τους 5.000 χρήστες της εφαρμογής σε κινητά τηλέφωνα και διεξάγει πάνω από 150 διαδρομές ημερησίως, με ολοένα αυξανόμενο αριθμό οδηγών. Η Taxify ξεκίνησε στη Λευκωσία με έξι οδηγούς και τώρα έχει πάνω από 50.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της υπηρεσίας Taxify Κύπρου, Σωτήρη Γ. Τσιγαρίδη, οι πελάτες έχουν καλωσορίσει τον καινοτόμο τρόπο κλήσης ενός ταξί με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η νέα μέθοδος έχει ωφελήσει και τους οδηγούς, οι οποίοι έχουν δει το εισόδημά τους να αυξάνεται μέχρι και κατά €1.500 μηνιαίως.

Για προσέλκυση ακόμη περισσότερων πελατών, η Taxify προσφέρει σε όλους τους πελάτες στη Λευκωσία και Λεμεσό 50% έκπτωση όταν πληρώσουν με πιστωτική κάρτα μέσω της εφαρμογής. Επιπρόσθετα, οι πελάτες μπορούν να ωφεληθούν με το να προτείνουν άλλο άτομο, και θα λάβουν και οι δύο έκπτωση από την επόμενη τους διαδρομή.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε στην Εσθονία και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, την Κεντρική Αμερική και την Αφρική. Με 5 εκατομμύρια χρήστες σε 30 χώρες και με συναλλαγές πέραν του $1 δισεκατομμυρίου, αποτελεί σήμερα την πιο ραγδαίως αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας στην Ευρώπη.

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις διαδρομές τους, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η υπερχρέωση και η επιλογή δαπανηρότερων διαδρομών.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ