Η iStorm ανοίγει το δεύτερο της κατάστημα στην Κύπρο

Το κατάστημα θα βρίσκεται στην Μαρίνα Λεμεσού και τα εγκαίνια πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.

H εταιρεία iStorm Α.Ε. ανήκει στον Όμιλο Quest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων Apple Premium Reseller (APR), με την ονομασία iStorm.

H εταιρεία άνοιξε το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας, στις 2 Σεπτεμβρίου 2010, ενώ από την 1η Ιανουαρίου 2014 δημιουργήθηκε μία εκτεταμένη αλυσίδα λιανικής πώλησης που αριθμεί σήμερα 8 καταστήματα iStorm, εκ των οποίων, τέσσερα βρίσκονται στην Αθήνα (στο Κολωνάκι, στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο River West και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall), δύο στη Θεσσαλονίκη (στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στην Τσιμισκή), ένα στη Λευκωσία (Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ4 & Ευαγόρου) και ένα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην Μαρίνα της πόλης.

Τα καταστήματα iStorm δημιουργήθηκαν εξαρχής με στόχο να προσφέρουν στους fans και χρήστες των προϊόντων Apple - επαγγελματίες και ερασιτέχνες - αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Apple από κοντά, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.
 


Στα καταστήματα iStorm, οι ήδη χρήστες των προϊόντων Apple θα βρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, ώστε να εξακολουθούν να είναι ικανοποιημένοι με τις επιλογές τους, διευρύνοντας συνεχώς τις δυνατότητές τους. Όσοι δεν ανήκουν ακόμα στην οικογένεια της Apple θα γνωρίσουν πώς η Apple καταφέρνει να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την τεχνολογία με τη διασκέδαση, την παραγωγικότητα, την εκπαίδευση, την ενημέρωση, τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με τον πλέον φιλικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ