Νέος CEO της ΜΤΝ Κύπρου ο Θάνος Χρονόπουλος 

Η κίνηση αυτή έρχεται ως απόδειξη της εμπιστοσύνης του νέου μετόχου, Monaco Telecom, στις ηγετικές ικανότητες της τοπικής ομάδας.

Η ΜΤΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κ. Θάνος Χρονόπουλος θα είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας. Ο κ. Χρονόπουλος, ο οποίος κατέχει σήμερα τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Νοεμβρίου 2018. 

Η κίνηση αυτή έρχεται ως απόδειξη της εμπιστοσύνης του νέου μετόχου, Monaco Telecom, στις ηγετικές ικανότητες της τοπικής ομάδας αλλά και της αποφασιστικότητάς τους να ενδυναμώσουν την ΜΤΝ Κύπρου αξιοποιώντας τις δικές της δυνάμεις.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος θεωρείται ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές των επιτυχιών της ΜΤΝ τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς έχει σημαντική συμβολή στα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα που ουσιαστικά άλλαξαν την κυπριακή αγορά τηλεπικοινωνιών. 

Ο κ. Martin Perronet, Διευθύνων Σύμβουλος της Monaco Telecom, σχολιάζοντας την επιλογή του κ. Θάνου Χρονόπουλου ανέφερε: «Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Χρονόπουλος θα καθοδηγήσει εξαιρετικά την εταιρεία μας και θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με επιτυχία, με όλη τη θετική του ενέργεια και τη γνώση του στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο. Είναι κοινή η φιλοδοξία μας να κάνουμε την ΜΤΝ Κύπρου το προτιμώμενο δίκτυο της Κύπρου, παρέχοντας αξία στους πελάτες μας, τόσο στην κινητή όσο και στη σταθερή επικοινωνία, εστιάζοντας στην ποιότητα και προχωρώντας σε μεγάλες επενδύσεις στις υποδομές μας».

Σχολιάζοντας την ανάθεσή του, ο κ. Χρονόπουλος ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω το συμβούλιο για την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα μπροστά και δηλώνουμε αποφασισμένοι να πετύχουμε».  
Ο κ. Χρονόπουλος βρίσκεται στην ΜΤΝ Κύπρου από το 2012. Διετέλεσε Chief Marketing Officer μέχρι το 2015, όταν ανέλαβε Εμπορικός Διευθυντής. Διαθέτει περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στις τηλεπικοινωνίες στην Κύπρο και την Ελλάδα. 

Σχετικά με τη Monaco Telecom
H Monaco Telecom είναι ο πάροχος του Πριγκιπάτου του Μονακό. Παρέχει υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ίντερνετ και τηλεόρασης, διεθνή συνδεσιμότητα μέσω δεδομένων, καθώς και υπηρεσίες cloud και hosting. Η Monaco Telecom έχει αναπτύξει ισχυρή τεχνολογική προσέγγιση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών: τον Απρίλιο του 2017 έγινε ο πρώτος πάροχος που λάνσαρε για εμπορική χρήση το 4G δίκτυο κινητής 1Gbs, ενώ σε σταθερές ευρυζωνικές συνδέσεις παρέχει πρόσβαση 1Gbs σε όλα τα νοικοκυριά. Toν Σεπτέμβριο του 2018 η Monaco Telecom ανακοίνωσε ότι θα καταστήσει το Πριγκιπάτο του Μονακό την πρώτη χώρα στον κόσμο που καλύπτεται πλήρως από δίκτυο 5G.

Σχετικά με την ΜΤΝ Κύπρου
Η ΜΤΝ άρχισε τις εμπορικές της δραστηριότητες στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2004 εξασφαλίζοντας τη δεύτερη άδεια κινητής τηλεφωνίας στη χώρα σε σχετική δημοπρασία και σύντομα έγινε ένας από τους κορυφαίους παρόχους στην Κύπρο. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η εταιρεία αύξησε το μερίδιο αγοράς της κατά 7% και ο Κύκλος Εργασιών της ήταν 123 εκατομμύρια ευρώ για το 2017. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ