Webarts: Παρόντες στις συνεχείς και ραγδαίες εξελίξεις

Εδώ και πέντε χρόνια βρισκόμαστε ως εταιρεία σε μια ασταμάτητη εξέλιξη και όλο και περισσότερες επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται για το Digital Transformation τους.

Ο ρόλος μας ως Digital Agencies είναι να είμαστε παρόντες στις συνεχείς και ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω μας, να προσαρμοζόμαστε και να είμαστε ευέλικτοι σε νέες καταστάσεις και γεγονότα, να συμβουλεύουμε και να κατευθύνουμε τους πελάτες-συνεργάτες μας και να είμαστε σε θέση να αναπτύσσουμε τις βέλτιστες πρακτικές για να αποφέρουμε κάθε στιγμή και ανά πάσα στιγμή τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον τομέα της διαφήμισης και του marketing.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η Webarts προσφέρει ένα ευρύ φάσμα όλων των υπηρεσιών που χρειάζεται μια εταιρεία για να πετύχει τους στόχους της στο Marketing, με εστίαση στο Digital Marketing συγκεκριμένα.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

• Δημιουργία Digital Strategy

• Web Design,

• Social Media Marketing,

• Content Marketing,

• Video Creation,

• Content Creation,

• Performance Marketing και Online Advertising,

• Influencers Marketing και Reporting. 

Ως webarts βαδίζουμε πάντοτε μαζί με τις εξελίξεις. Στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και του ψηφιακού μάρκετινγκ τα trends που βλέπουμε και θα δούμε στο κοντινό μέλλον στους τομείς αυτούς θα είναι πάρα πολλά, ειδικά στο κομμάτι της τεχνολογίας και των αυτοματισμών, όπως επίσης και στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Ήδη η πλατφόρμα του Facebook έχει μεταφερθεί στη meta verse εποχή και διάσταση, ενώ τα updates και οι εξελίξεις στις online πλατφόρμες και στα social media θα συνεχίσουν να είναι πολλά. Το video content, το tiktok και τα reels εξελίσσονται ραγδαία και αναμένουμε ακόμη περισσότερα το επόμενο διάστημα.

Γι’ αυτό και στον τομέα μας το πιο χρήσιμο εργαλείο είναι φυσικά η τεχνολογία. Τα social media, οι online πλατφμόρες και τα διάφορα άλλα τεχνολογικά tools είναι απαραίτητα και άμεσα συνδεδεμένα με τον τομέα του digital. Η μέγιστη αξιοποίησή τους καθώς και το expertise της ομάδας σχετικά με αυτά είναι τεράστιας σημασίας για τις καθημερινές εργασίες ενός digital agency. Η Webarts γι’ αυτούς τους λόγους επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει στην τεχνολογία γιατί θεωρούμε ότι μέσω αυτής θα είναι μετρήσιμοι οι στόχοι και τα αποτελέσματα που τίθενται για κάθε μας πελάτη.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ήδη από τα προηγούμενα 5 χρόνια βρισκόμαστε ως εταιρεία σε μια ασταμάτητη εξέλιξη. Κάθε χρόνο παρατηρούμε πολύ περισσότερες επιχειρήσεις να έρχονται κοντά μας και να είναι πρόθυμες να επενδύσουν πολύ περισσότερα στο Digital Transformation τους. Το Digital Marketing είναι πλέον ένα σημαντικό και αρκετά πολύπλοκο εργαλείο το οποίο χρειάζεται μια συνεπή και συνεχή προσσέγγιση. Όσο μεγαλώνει η εξέλιξη στον τομέα του Digital, τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις στον χώρο και συνεπώς ο καταναλωτής είναι ακόμα πιο απαιτητικός, ψάχνει ακόμη περισσότερο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλώνουν οι προκλήσεις και η συνεχής βελτίωση και η εξειδίκευση στον χώρο να είναι απαραίτητες. Aυτή η πορεία και η ραγδαία εξέλιξη τον τομέα εκτιμούμε ότι θα συνεχιστεί. Αυτός ο χώρος απαιτεί εξειδίκευση και συγκεκριμένη ψηφιακή υποδομή για να αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα κάτι το οποίο καθιστά τον ρόλο μας ως Digital Agencies απαραίτητο. Ποια είναι η συμβουλή μας για εταιρείες μικρότερου μεγέθους; Μα φυσικά ότι «στην ψηφιακή διαφημιστική δαπάνη όλα είναι μετρήσιμα. Μια εταιρεία μπορεί να δοκιμάσει να επενδύσει στην online παρουσία της και στο digital γενικότερα και να κρίνει βάσει αποτελεσμάτων. Tο return on investment είναι πολύ πιο ψηλό από οποιοδήποτε άλλο μέσο».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στη Webarts αντιμετωπίζουμε όλες τις συνεργασίες μας με το ίδιο πάθος, αφοσίωση και στρατηγική προσέγγιση. Κάθε συνεργασία μας είναι σημαντική και όλοι μας οι συνεργάτες θεωρούνται μέλη της οικογένειάς μας. Κάποιες από αυτές τις συνεργασίες είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές και σταθμός προς τη εξέλιξή μας και τη μελλοντική μας πορεία. Αυτές, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν εταιρείες όπως Medochemie, Elysee, EUREKA, Euroblinds, Zorbas, Carlsberg, Peletico, IPH, Celio, Cyfield, Universal Life, Hertz, Costas Theodorou, Sophia For Children, Cyprus Duty Free, Ergo Group, ONEK.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

H Webarts ιδρύθηκε το 2008 με όραμα να καταστεί ο κορυφαίος στρατηγικός συνεργάτης ψηφιακής επικοινωνίας των κυπριακών επιχειρήσεων. Η εξέλιξη της εταιρείας συγκεκριμένα τα τελευταία 3 χρόνια ήταν ραγδαία, καθώς είναι συνυφασμένη με την επίσης ραγδαία εξέλιξη της Ψηφιακής Επικοινωνίας (Digital Marketing) στην Κύπρο. Σήμερα, η εταιρεία στελεχώνει μια δυναμική και πλήρως καταρτισμένη στον τομέα ομάδα που αποτελείται από 28 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ