Ξεκινά η μεταμόρφωση του Hilton Park σε πεντάστερο

Το νέο, ανανεωμένο πρόσωπο του Hilton Park, το οποίο γίνεται πλέον πεντάστερο, ανακοίνωσε η Louis Hotels.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων, αποκαλύπτοντας τα πλάνα της για την επικείμενη δεύτερη φάση ανακαίνισης του Hilton Park, ανακοίνωσε επίσης την ανανέωση της συνεργασίας της με τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton International, με την οποία εξασφαλίζει για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια την επωνυμία Hilton.

Το Hilton Park, βάσει και των πιο πάνω εξελίξεων, αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο και μπαίνει σε νέα διάσταση φιλοξενίας. Η ανακοίνωση έγινε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου. Η αίθουσα «Διόνυσος» του Hilton Park υποδέχτηκε εκπροσώπους από τα ΜΜΕ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη νέα φάση ανακαίνισης του ξενοδοχείου.

Η επένδυση για την ανακαίνιση του Hilton Park ανέρχεται στα επτά εκατομμύρια ευρώ, ποσό ενδεικτικό για τα πλάνα της Louis Hotels, για το πολυτελές ξενοδοχείο. Η δεύτερη φάση της ανακαίνισης θα γίνει σε συνέχεια της πρώτης, που ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2018 και περιελάμβανε την ολοκληρωτική ανακαίνιση 85 δωματίων και σουιτών. Η Β’ φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2019.

Η Louis Hotels συνεχίζει τις αναπτυξιακές ενέργειες επικεντρωνόμενη πάντα στη φιλοσοφία της για ποιοτικές υπηρεσίες και άψογη φιλοξενία, στοιχεία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την πορεία του ομίλου. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακαινίσεών του, το πεντάστερο Hilton Park θα υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς του από την Κύπρο, την Ευρώπη και όλον τον κόσμο με ένα ολικά φρέσκο πρόσωπο και ουσιαστικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες, πάντοτε με τη σφραγίδα ποιότητας του Ομίλου Louis και της Hilton International.

Πηγή: Σημερινή 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ