Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Prime Insurance

Ο ερχομός του 2019, που σηματοδοτεί και τον εικοστό χρόνο από την ίδρυση της Prime Insurance, φέρνει αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα της εταιρείας.

Με απόφαση του Δημήτρη Κοντομηνά, η Prime Insurance αναδιοργανώνεται για ν’ αντιμετωπίσει αποφασιστικά τις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς στο άμεσο μέλλον.

Σε μήνυμα του προς το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρείας, ο Δημήτρης Κοντομηνάς τονίζει τη διαχρονική προσπάθεια της διεύθυνσης της Prime για την εδραίωση ενός πρωτοποριακού θεσμού στον Ελλαδοκυπριακό χώρο. Τονίζει επίσης την καταξίωση της Prime Insurance στη συνείδηση του κοινού ως μία από τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της και την ενίσχυση της μετοχικής δομής και φερεγγυότητας της εταιρείας, ο Δημήτηρς Κοντομηνάς ανακοίνωσε την απόφαση του για διορισμό του Παναγιώτη Παναγιώτου, μέχρι σήμερα Εμπορικού Διευθυντή και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, στη θέση του Διευθύνοντας Συμβούλου.

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, η Διεύθυνση και το προσωπικό της Prime Insurance, εύχονται στους πελάτες και συνεργάτες τους καλές γιορτές και χρόνια πολλά με υγεία και ασφάλεια.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ