Διορίστηκε ο νέος Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΤΗΚ Ανδρέας Νεοκλέους

Θα κληθεί να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις.

Ο Ανδρέας Νεοκλέους είναι κι επισήμως ο νέος Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ), μετά από σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 2 Ιανουαρίου 2019. 

Η σύμβαση είναι πενταετούς διάρκειας και ο διορισμός δημοσιεύεται στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας και τίθεται σε άμεση ισχύ.  

Είναι η πρώτη φορά που ο ανώτατος εκτελεστικός δεν είναι άτομο που προέρχεται από το εσωτερικό του οργανισμού, με τις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει να είναι αρκετές και σοβαρές. Μεταξύ αυτών η αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής, αλλά και οι παρεχόμενες υπηρεσίες και ο μεγάλος ανταγωνισμός. 
 
Ο κ. Νεοκλέους είναι κάτοχος Μaster στη Μηχανολογία και διδακτορικού στον τομέα των τηλεπικοινωνιών από το Imperial College London. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Ανώτερος Τεχνικός Αναλυτής στην Goldman Sachs, Senior Account Manager της εταιρείας Ericsson και Director of Business and Customer Experience της εταιρείας MTN στην Κύπρο.
Το 2015 εργοδοτήθηκε από την εταιρεία IBSCY Ltd, ως Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρεία Xperology.
 
Από το 2017 μέχρι και πρόσφατα ο κ. Νεοκλέους εργαζόταν στην εταιρεία Demstar Business Solutions, στη θέση του Διευθυντή Επιχειρηματικών Υπηρεσιών
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ