Ε. Γιολίτη: "Ευχαριστώ τον ΠτΔ για την εμπιστοσύνη"

Πολλές οι προκλήσεις για την νέα Πρόεδρο της ΑΗΚ. 

Με δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η νέα Πρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, Έμιλυ Γιολίτη,  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή του διορισμού αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο της σε αυτή την κομβική - όπως την χαρακτήρισε- στιγμή για τον τομέα. 

Ειδικότερα, η νεοδιορισθείσα Πρόεδρος, ανέφερε ότι η μετάβαση προς την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρισμού δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες εκσυγχρονισμού, καινοτομίας και υγιούς ανταγωνισμού, τονίζοντας παράλληλα, ότι, αναλαμβάνει την θέση με πλήρη επίγνωση των προκλήσεων του εγχειρήματος αυτού, καθώς επίσης και της ανάγκης σταδιακής απεξάρτησης από τα ρυπογόνα ορυκτά καύσιμα και της στροφής στην πράσινη, καθαρή ενέργεια.

Τέλος, η κ. Γιολίτη, ευχαρίστησε την οικογένειά της, τους συνεταίρους, τους φίλους της καθώς και όλους όσοι την στήριξαν τονίζοντας ταυτόχρονα ότι τα υπόλοιπα, ας κριθούν από το έργο της. 

"Η δίκη σας ώθηση και αγάπη μου δίνουν τις αντοχές και την δύναμη που χρειάζομαι. Τα υπόλοιπα, ας κριθούν από το έργο μου". 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ