Νέα ιστοσελίδα για τη Cybarco

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση της νέας εταιρικής της ταυτότητας, η Cybarco προχώρησε και σε νέα ιστοσελίδα.

Παρουσιάζοντας τη μακρόχρονη της ιστορία, τα ξεχωριστά της έργα και τις εμβληματικές της αναπτύξεις, η ιστοσελίδα αποτελεί μια εκλεπτυσμένη πλατφόρμα πληροφόρησης για το πλούσιο πορτφόλιο της εταιρείας και των ακινήτων της.

Η νέα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους διεθνείς συνεργάτες της εταιρείας, με βασικό στόχο τη βελτίωση της δομής, την απλοποίηση της πλοήγησης και την εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο. Η Σοφία Παρασκευά, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Cybarco Development Ltd, ανέφερε σχετικά: «Θέλαμε η νέα ιστοσελίδα να αντικατοπτρίζει την ανανεωμένη μας εικόνα και τις αξίες μας.

Η Cybarco είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία, αλλά ταυτόχρονα και ένα λαμπρό μέλλον. Ως ο ηγέτης του τομέα ανάπτυξης πολυτελών ακινήτων, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να αντιλαμβάνονται την πρωτοποριακή και συνάμα οραματική προσέγγιση της εταιρείας, από την πρώτη στιγμή. Θέλουμε να μπορούν να εντοπίζουν το πορτφόλιο των έργων μας και όλες τις σχετικές πληροφορίες με ευκολία». 

Μέσω του εμπλουτισμένου οπτικοακουστικού και φωτογραφικού υλικού που έχει αναρτηθεί στη νέα ιστοσελίδα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την κουλτούρα της Cybarco και να εξερευνήσουν τα έργα και τα πολυτελή ακίνητα που περιλαμβάνονται στο πορτφόλιο της. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε έργο, προσφέροντας στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εικόνα των πλεονεκτημάτων και των χαρακτηριστικών του. Επιπλέον, περιλαμβάνει τακτικές ενημερώσεις με νέα της εταιρείας, άμεση ανανέωση της ροής αναρτήσεων στο Instagram και δυνατότητα LiveChat, επιτρέποντας στους επισκέπτες της ιστοσελίδας να λαμβάνουν real-time απαντήσεις από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, για ερωτήματα σχετικά με τα έργα που τους ενδιαφέρουν και για ότι άλλες πληροφορίες χρειάζονται. 

Η κα. Παρασκευά επεσήμανε ότι: «Οι online ενέργειες της εταιρείας και οι επακόλουθες πωλήσεις αξιολογούνται συνεχώς και προσαρμόζονται στις τεχνολογικές εξελίξεις. Η βελτίωση της εμπειρίας για mobiles και tablets είναι επίσης πολύ σημαντική για εμάς, καθώς θεωρούμε ότι θα πρέπει να είναι το ίδιο ισχυρή όσο η desktop. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ευχάριστη πλοήγηση για όλες τις συσκευές».

Έχοντας διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση της Κύπρου από το 1945, η Cybarco έχει συμπληρώσει δεκαετίες επιτυχούς δραστηριοποίησης με επίκεντρο την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, διευρύνοντας συνεχώς τα όρια με εμβληματικές αναπτύξεις που έχουν μεταμορφώσει το αστικό περιβάλλον και τον τρόπο ζωής των κατοίκων.

Με έργα όπως το Aphrodite Hills Golf Resort, το Sea Gallery Villas, το Akamas Bay Villas, το The Oval, η Μαρίνα Λεμεσού και τo Trilogy Limassol Seafront, η εταιρεία έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού  ως η πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης γης στην Κύπρο με έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών. Παγκόσμιας κλάσης αρχιτεκτονική, μοναδικά designs και εξαιρετική θέα - στις πλέον προνομιακές τοποθεσίες – αποτελούν μερικά από τα βασικά κριτήρια που λαμβάνει υπόψη η Cybarco Development για να προσφέρει «κάτι περισσότερο από απλά ένα ακίνητο».

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα cybarco.com για να ανακαλύψετε όλα όσα αφορούν την εταιρεία και τα εμβληματικά της έργα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ