Η Blue Pulse Ltd, είναι και επίσημα «One to Watch»

Η Blue Pulse Ltd σίγουρα είναι από τις εταιρείες εκείνες που αξίζει κάποιος να την προσέξει καθώς επιλέγηκε από τα European Business Awards για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον τομέα της εκπαίδευσης και της καινοτομίας για την παροχή υπηρεσιών σε ότι αφορά την ασφάλεια, την υγεία και τις πρώτες βοήθειες.

Η Blue Pulse Ltd έχει περάσει την πρώτη φάση της διαδικασίας επιλογής των καλυτέρων εταιριών ανάμεσα σε 111.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες και διεκδικεί θέση σε μία από τις 18 κατηγορίες των φετινών Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων. Ακολουθώντας την δεύτερη φάση του διαγωνισμού και εκπληρώνοντας με επιτυχία τα απαιτούμενα κριτήρια, η Blue Pulse Ltd θα λάβει μέρος στην Επίσημη Τελετή τον Δεκέμβριο του 2019 στην Πολωνία, όπου και θα ανακοινωθούν επίσημα οι 18 νικητές από όλη την Ευρώπη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Blue Pulse Ltd κος. Μιχάλης Κυπριανού μας ανέφερε μεταξύ άλλων «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς, καθώς βάζουμε όχι μόνο την εταιρεία μας αλλά και τη χώρα μας στον χάρτη της Ευρώπης με μια τέτοιου είδους και βεληνεκούς διάκριση. Το να βρεθείς υποψήφιος επιχειρηματικής αριστείας στα European Business Awards που αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους και μακροβιότερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο σίγουρα αποδεικνύει τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα της εταιρείας μας αλλά και των ατόμων που την απαρτίζουν».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εταιρείες που επιλέγονται ως «Ones to Watch» είναι οι πιο εμπνευσμένες, επιτυχημένες και δυναμικές στην Ευρώπη. Προέρχονται από διαφορετικούς τομείς και διαθέτουν διαφορετικά μεγέθη. Τα European Business Awards τιμούν επιχειρήσεις που μπορεί να είναι παλαιότερες και να αξίζουν δισεκατομμύρια ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία βράβευσης και διάκρισης σε νέες και μικρότερες επιχειρήσεις. Μέσα από ενδελεχή έλεγχο και αυστηρά κριτήρια τα οποία θέτει και αναλύει συγκεκριμένη επιτροπή γίνεται η επιλογή των φιναλίστ.

Η Blue Pulse Ltd έχει τώρα την ευκαιρία να ανταγωνιστεί σε μία από τις 18 κατηγορίες των φετινών Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, έχοντας μεγάλες πιθανότητες να λάβει το βραβείο και να φέρει στη χώρα μας μια σημαντική Ευρωπαϊκή διάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ