Η Calvin Klein ανακοινώνει τη SARKK ΑΒΕΕ ως αποκλειστικό διανομέα και Franchise Partner

Η Calvin Klein, θυγατρική της PVH Corp. [NYSE: PVH], είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιλογή της SARKK ΑΒΕΕ ως αποκλειστικού διανομέα και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία, από την 1η Ιουλίου 2019.

Η SARKK ΑΒΕΕ, έχει την ευθύνη για τα κανάλια λιανικής και χονδρικής πώλησης του brand στις χώρες αυτές.

Η συνεργασία μεταξύ της PVH Corp. και της SARKK ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1998 όταν η SARKK ΑΒΕΕ έγινε ο αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner λιανικής και χονδρικής για το brand TOMMY HILFIGER στην Ελλάδα και εν συνεχεία για  την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Μολδαβία. Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που συνεχώς αναπτύσσεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Σχετικά με τη Calvin Klein, Inc.

Η CALVIN KLEIN είναι ένα παγκόσμιο lifestyle brand που εκφράζει τολμηρά, προοδευτικά ιδανικά και μία σαγηνευτική αισθητική. Επιδίωξή του είναι να ενθουσιάζει και να εμπνέει το κοινό της, χρησιμοποιώντας προκλητικές εικόνες και εντυπωσιακά σχέδια που ξυπνούν τις αισθήσεις.

Η CALVIN KLEIN ιδρύθηκε το 1968 από τον Calvin Klein και τον συνεργάτη του Barry Schwartz. Έχει οικοδομήσει τη φήμη της ως ηγέτης στην Αμερικανική μόδα μέσα από τα καθαρά αισθητικά και καινοτόμα σχέδιά της. Οι παγκόσμιες πωλήσεις λιανικής των προϊόντων του brand ξεπέρασαν τα 9 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018 και διανεμήθηκαν σε περισσότερες από 110 χώρες. H Calvin Klein απασχολεί πάνω από 11.500 συνεργάτες παγκοσμίως και εξαγοράστηκε από την PVH Corp. το 2003.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ