Δηλώνει και φέτος το παρόν του ο Όμιλος Cyfield στην Έκθεση «Ιδανική Κατοικία»

  • Παρουσιάζει λύσεις και ευκαιρίες κατοίκησης ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη

Για άλλη μια χρονιά ο Όμιλος Cyfield συμμετέχει στην Έκθεση «Ιδανική Κατοικία» που θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Οκτωβρίου 2019 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Όμιλος δίνει δυναμικά το παρόν του στον καθιερωμένο θεσμό, αφού η Έκθεση αποτελεί το σημαντικότερο και πλέον γεγονός της χρονιάς που συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα προϊόντα των προμηθευτών και να συνομιλήσουν με τους επαγγελματίες στο χώρο των κατοικιών, του επίπλου, του εσωτερικού σχεδιασμού, σε τεχνολογίες θέρμανσης και κλιματισμού, εξοικονόμησης ενέργειας λαμβάνοντας μια πρώτη γεύσή για το τι προσφέρει ο κάθε προμηθευτής.

Ο Όμιλος ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή του, διαθέτει το δικό του ξεχωριστό περίπτερο στελεχωμένο με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του. Τα στελέχη της Cyfield θα είναι στη διάθεση του κοινού για να εξηγήσουν και να ενημερώσουν προσωπικά τον καθένα για τα προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί και να επιλέξει την ιδανική λύση κατοίκησης του μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών που προσφέρει ο Όμιλος.

Ο Όμιλος, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δική τους στέγη, να επισκεφτούν το περίπτερο 61 στην Έκθεση «Ιδανική Κατοικία», προκειμένου να ενημερωθούν για τις πολλές επιλογές που προσφέρει η Cyfield  και να επιλέξουν το σπίτι των ονείρων τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com

        Web: www.cyfieldgroup.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ