Η EY ελκυστικότερος εργοδότης στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

 Οι φοιτητές επιλέγουν την EY ως τον No. 1 ελκυστικότερο εργοδότη στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με την έρευνα της Universum

Η EY είναι, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο κορυφαίος εργοδότης στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη της Universum για το 2019, για τους «Ελκυστικότερους Εργοδότες Παγκοσμίως», ενώ συγχρόνως βρίσκεται πλέον και στη δεύτερη θέση μεταξύ των ελκυστικότερων εργοδοτών συνολικά, από την τρίτη θέση που κατείχε μέχρι πέρσι.

Η κατάταξη του 2019 βασίζεται σε μια έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 247.235 φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων, μηχανικής και πληροφορικής από κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα των 12 μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου. 

Η EY κατέγραψε τις καλύτερες επιδόσεις έναντι άλλων εταιρειών επαγγελματικών υπηρεσιών στους τομείς της επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης και τις ευκαιρίες ανάληψης απαιτητικών εργασιών, ενώ οι φοιτητές εκτιμούν ότι αποτελεί μια καλή αναφορά για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Η EY κατέλαβε την πρώτη θέση στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών σε τέσσερις χώρες: την Κίνα, τη Γαλλία, τη Ρωσία και την Ινδία.

Η EY περιλαμβάνεται επίσης για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην κατάταξη των «Καλύτερων Εταιρειών για Εργασία Παγκοσμίως», με βάση την ψήφο των ανθρώπων της ΕΥ, φθάνοντας στην 7η θέση έχοντας βελτιώσει τη θέση της κατά 12 θέσεις. Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στην κατάταξη αυτή κρίνεται ότι ακολουθούν πρακτικές και πολιτικές οι οποίες στηρίζουν μια κουλτούρα εμπιστοσύνης.

Η EY έχει επενδύσει περίπου 530 εκατ. δολάρια στην εκπαίδευση, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 14 εκατ. ώρες εκμάθησης, με συνεχή εστίαση στην εκπαίδευση σε θέματα αναδυόμενων τεχνολογιών σε όλο το εύρος της επιχείρησης.

Η ΕΥ έχει εισάγει νέα προγράμματα, για την προετοιμασία για το μέλλον της εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του LEAD – ενός νέου παγκόσμιου μοντέλου για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και την απόδοση – καθώς και ένα εξωτερικά διαπιστευμένο και αναγνωρισμένο από τον κλάδο πρόγραμμα πιστοποίησης, γνωστό ως EY Badges. Το πρόγραμμα βοηθά τους ανθρώπους της EY να καλλιεργήσουν δεξιότητες σχετικά με τις αναδυόμενες τεχνολογίες, την καινοτομία και τους τομείς εξειδίκευσής τους. Αυτή τη χρονιά, έχουν ξεκινήσει περισσότερα από 50.000 badges, ενώ έχουν αποκτηθεί περισσότερα από 10.000, με πιο συνήθη μέχρι σήμερα τα badges στο data visualization και την αυτοματοποίηση ρομποτικών διαδικασιών (RPA). 

Η ΕΥ απασχολεί σήμερα περισσότερους από 284.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 150 χώρες, με συνολικά παγκόσμια έσοδα ύψους 36,4 δις δολάρια. 

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή διάκριση της ΕΥ, ο κ. Σταύρος Παντζαρής, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου, δήλωσε: «Η ετήσια κατάταξη της Universum επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι οι φοιτητές σε όλον τον κόσμο, καθώς και οι ίδιοι οι άνθρωποι μας, βλέπουν την EY ως μια εταιρεία που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία σταδιοδρομίας.

Δουλεύουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα που αναγνωρίζει και επιβραβεύει το ανθρώπινο ταλέντο, τη δημιουργική σκέψη, την επιδίωξη της καινοτομίας και τη δέσμευση για ποιότητα. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας, καθώς τους βοηθούμε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ