Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime, επανεκλέγεται πρόεδρος της WISTA International

Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime, επανεκλέγεται πρόεδρος της WISTA International. Κατά τη διάρκεια των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στην ετήσια γενική συνέλευση του συνδέσμου στις 30 Οκτωβρίου 2019 στις Νήσους Κέιμαν, η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime, επανεκλέγηκε πρόεδρος της WISTA International.

«Καθώς το 2019 πλησιάζει στο τέλος του, και κοιτώντας πίσω σε όσα έχουμε πετύχει, νιώθω περήφανη για τα επιτεύγματά μας», είπε η Δέσποινα και συνέχισε τονίζοντας τους στόχους της WISTA για το μέλλον «Μέσα στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να συνεχίσουμε να ενθαρύνουμε, να υποστηρίζουμε και να δημιουργούμε ευκαιρείες. Ο στόχος μας παραμένει η δημιουργία ίσων ευκαιριών στη ναυτιλία για όλους».

Στην Tototheo Maritime, μέσα από τη δραστηριότητά μας ως πάροχος τεχνολογίας για τη ναυτιλία, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι να δρούμε ως καταλύτες για την εξέλιξη του τομέα μας. Συμμεριζόμαστε την άποψη ότι η τεχνολογία και η καινοτομία μπορούν να δράσουν θετικά προς την αύξηση της ποικιλομορφίας στη ναυτιλία και πιστεύουμε ότι ισχύει και το αντίθετο.

 

Σχετικά με την Tototheo Maritime​

Η Tototheo παρέχει παγκοσμίου κύρους εμπειρογνωμοσύνη σε ότι αφορά την παροχή ναυτιλιακών υπηρεσιών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν Δορυφορικές, Ψηφιακές και Τεχνικές υπηρεσίες όπως και Υπηρεσίες Πλοήγησης και Εξοπλισμού Γέφυρας. Η Tototheo Maritime εδρεύει στην Κύπρο με γραφεία στην Ελλάδα αλλά και συνεργαζόμενα γραφεία στο Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη.

H Tototheo Maritime κατέχοντας μακρά εμπειρία στον τομέα της ναυτιλίας δίνει έμφαση στην παράδοση και την ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών, προσφέρει στους πλοιοκτήτες και στους φορείς εκμετάλλευσης ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας τεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πρωταρχικός και μελλοντικός στόχος της ομάδας μας είναι να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας έχοντας πάντα σταθερή σχέση με το παρόν

www.tototheo.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ