Η Ancoria Bank στο πρόγραμμα μας Επιχειρηματικό Φόρουμ Ακεραιότητας

Η συμμετοχή της Ancoria Bank Ltd στο Business Integrity Forum – BIF είναι μια τιμητική διάκριση για την Τράπεζα.

Στην Ancoria Bank απονεμήθηκε η πιστοποίηση συμμετοχής στο Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας (Business Integrity Forum - BIF) που έχει συσταθεί στην Κύπρο από την οργάνωση Cyprus Integrity Forum (CIF).
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Τράπεζας, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στα κεντρικά γραφεία της Ancoria Bank στη Λευκωσία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ancoria Bank, Γιάννης Λοΐζου, παρέλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Cyprus Integrity Forum,  Μάριο Σκανδάλη.
 
Κατά την παραλαβή της πιστοποίησης, ο κ. Λοΐζου ανέφερε ότι η συμμετοχή της Ancoria Bank Ltd στο Business Integrity Forum – BIF είναι μια τιμητική διάκριση για την Τράπεζα, αφού αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλεται για την προώθηση της διαφάνειας και της ακεραιότητας μέσα από τις διαδικασίες και την πολιτική της Τράπεζας.
 
«Η διαφάνεια, δέσμευση, ειλικρίνεια και ακεραιότητα είναι από τις πιο βασικές αξίες του οργανισμού. Μέσω αυτής της συνεργασίας θέλουμε να στηρίξουμε το έργο του Φόρουμ για την καταπολέμηση της διαφθοράς μέσω των διάφορων προγραμμάτων και διαλέξεων που οργανώνονται για την κατάλληλη ενημέρωση των πολιτών», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ