Διάκριση της Cybarco Contracting στα Cyprus HR Awards 2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Lemon Park στη Λευκωσία, η τελετή απονομής των Cyprus HR Awards 2019. Τα βραβεία, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο, ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του ΚΕΒΕ και του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση, κλήθηκαν να παρουσιάσουν όλες τις καινοτόμες πολιτικές και δράσεις που υλοποίησαν, μέσω των τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, για το σημαντικότερο κεφάλαιό τους, τους ανθρώπους τους.

Η Cybarco Contracting πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Resourcing & Diversity (Best Workplace Diversity Strategy) στην οποία είχε διαγωνιστεί.

Το βραβείο που απονεμήθηκε στη Cybarco Contracting, ήρθε να επιβραβεύσει την εργασία που έγινε από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, ως μέλος της Κοινοπραξίας εταιριών που ανέλαβε μεγάλα έργα αξίας περίπου €1.5 δισεκατομμυρίων και αφορούσαν την κατασκευή του Διεθνούς Αεροδρομίου της Doha στο Qatar, ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα που έγιναν πρόσφατα στη Μέση Ανατολή.  

Την ευθύνη λειτουργίας τού τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Κοινοπραξίας, είχε το ανάλογο τμήμα της Cybarco Contracting με επικεφαλής τον Διευθυντή του τμήματος κ. Πανίκκο Παρμαξή και το οποίο κατάφερε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στην πρόκληση της οργάνωσης μίας μεγάλης ομάδας εργαζομένων πέραν των πέντε χιλιάδων ατόμων, διαφορετικών εθνικοτήτων, θρησκειών και κουλτούρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ