Ευρωπαϊκή διάκριση του CIM στα Βραβεία Επιχειρήσεων

Σε ένα από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς παγκόσμια, στον τομέα των επιχειρήσεων.

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School ανακηρύχτηκε «Εθνικός Νικητής» στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων 2019, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο. Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου παρέλαβε και επίσημα το βραβείο του στο Gala Dinner που διοργάνωσαν τα European Business Awards στο Ξενοδοχείο Χίλτον της Βαρσοβίας.

Επιλέχθηκε από τις 2.753 επιχειρήσεις που ονομάστηκαν ως «Ones to Watch» σε έναν κατάλογο επιχειρηματικής αριστείας που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο και επιλέχθηκε ως Εθνικός Νικητής από μια ομάδα ανεξάρτητων δικαστών, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών ηγετών, πολιτικών και ακαδημαϊκών. Είναι η καλύτερη επιχείρηση στην Κύπρο στην κατηγορία Customer Engagement and Market Engagement και εκπροσώπησε την Κύπρο στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού.

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, δήλωσε: "Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και το Cyprus Institute of Marketing είναι το κορυφαίο Business School στην Κύπρο. Η επιλογή ως εθνικού νικητή σημαίνει ότι παρουσιάζετε μεγάλη καινοτομία, ηθική και επιτυχία και είστε μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Ευχόμαστε Cyprus Institute of Marketing να έχει την καλύτερη τύχη στον τελικό γύρο ". 

Το CIM είναι το κορυφαίο Business School της Κύπρου από το 1978. Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γιάγκος Χατζηγιάννης δήλωσε: "Η ανακήρυξη του Business School μας σαν «National Champion» από τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία αποτελεί μεγάλη τιμή για το Ίδρυμα μας. Τα προγράμματα υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε για τα τελευταία 41 χρόνια οδηγούν στην ανάπτυξη των ηγετών της οικονομίας και τέτοια βραβεία μας δίνουν την επιθυμία να συνεχίσουμε την αποστολή μας να προσφέρουμε ηγετικά προγράμματα που προσθέτουν αξία στην οικονομία».

Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι τώρα στο 12ο έτος τους και ο κύριος σκοπός τους είναι να υποστηρίξουν την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, εξετάστηκαν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ