Η Admine ξεχωρίζει στα Cyprus Digital Marketing Awards

Άλλη μια μεγάλη διάκριση για την ADMINE, αυτή τη φορά στα πρώτα βραβεία που αφορούν αποκλειστικά το Digital Marketing στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, στην ADMINE απονεμήθηκε:

Το βραβείο GOLD, Best in Social Media Marketing, Best Social Media Strategy for Product / Service για την Τράπεζα Κύπρου και την καμπάνια 1BANK MOBILE APP DOWNLOADS CAMPAIGN. Μια hard core digital πρόκληση, στην οποία η ADMINE ανταποκρίθηκε με δημιουργικότητα αξιοποιώντας την τεχνολογία media στόχευσης σε συνδυασμό με την τεχνολογία αναγνώρισης operating system (ANDROID/iOS).

Το βραβείο BRONZE, Best in Performance Marketing, Best Digital Multi-Channel Campaign για τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου και την καμπάνια DRIVE SAFE APP – GET APP & GO CAMPAIGN. H ADMINE σχεδίασε ένα ολοκληρωμένο customer journey για την εκπαίδευση των χρηστών στο Drive Safe App και δημιούργησε μια multichannel cross-screen στρατηγική τεσσάρων φάσεων, με ό, τι πιο νέο σε media tactics και formats.  

Το βραβείο SILVER, Best Social Media Contest, για τη Beauty Line και το project Mother’s Day Gift List. Το project δημιουργήθηκε στα πλαίσια της γιορτής της Μητέρας και ξεχώρισε για την αποτελεσματικότητά του, αφού συγκέντρωσε μέσα σε 10 μέρες περισσότερες από 1400 λίστες δώρων.

Η Ξένια Χατζηιωαννίδου, Διευθύντρια του γραφείου της ADMINE στην Κύπρο, κατά την παραλαβή του χρυσού βραβείου έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους βραβεύτηκαν και ευχαρίστησε την ομάδα της ADMINE δηλώνοντας:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της ADMINE από όλες τις πόλεις, είτε από Θεσσαλονίκη, είτε από Αθήνα ή από Λευκωσία, που δουλεύουν μαζί καθημερινά για να παράγουν δουλειές που αξίζουν βραβείων»

Η ADMINE έχει αναδείξει μια δυναμική παρουσία στην Κύπρο, έχοντας χτίσει τα τελευταία 8 χρόνια ένα μεγάλο πελατολόγιο το οποίο συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως: Όμιλος εταιρειών Τράπεζας Κύπρου, C.A.Papaellinas, KEAN, συγκρότημα Ermes, Beautyline, Coffee Berry, Μιτσίδης κ.α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ