Τρία νέα ακίνητα βγήκαν σε ηλεκτρονική δημοπρασία

Μέσω της πλατφόρμας δημοπρασιών Private Treaty της BidX1.

Διαθέσιμα προς αγορά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας δημοπρασιών της BidX1 (Private Treaty) βρίσκονται από σήμερα τρία νέα ακίνητα. 

Η BidX1, η βραβευμένη prop-tech εταιρεία που λάνσαρε πέρσι τη μέθοδο διαδικτυακής δημοπρασίας ακινήτων στην Κύπρο, ανακοίνωσε σήμερα την διεύρυνση των υπηρεσιών της μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας, εισάγοντας τη δυνατότητα αγοραπωλησίας ακινήτων με την κλασική μέθοδο του Private Treaty για συγκεκριμένα ακίνητα.

Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμας της, η BidX1 έρχεται στην ουσία να ψηφιοποιήσει τον συνηθισμένο τρόπο αγοραπωλησίας ακινήτων στην Κύπρο, προσδίδοντας περισσότερη διαφάνεια και αποδοτικότητα στην όλη διαδικασία

Ακολουθούν τα ακίνητα:

1. Έπαυλη πέντε-υπνοδωματίων, Στρόβολος, Λευκωσία

Μια εντυπωσιακή έπαυλη πέντε-υπνοδωματίων Καλιφορνέζικου τύπου με ιδιωτική πισίνα και μεγάλο κήπο. Με εμβαδόν περί τα 490 τ.μ., έχει υποδαπέδια θέρμανση, ελεγχόμενη θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο, κεντρικό σύστημα καλωδιακής τηλεόρασης και ένα άνετο διπλό χώρο στάθμευσης.

Τιμή: 850.000 €

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και το αντίστοιχο βίντεο εδώ.

2. Εμπορικό τεμάχιο στην Λακατάμεια, Λευκωσία

Μερίδιο 50% ενός ορθογώνιου σχήματος οικοπέδου με συνολική έκταση 2.000 τ.μ. εντός της Ειδικής Περιοχής (Ε.Π.) που επιτρέπει εμπορική ανάπτυξη, 50 μ. βόρεια του χώρου εκδηλώσεων Pavilion, και 80 μ. ανατολικά από το πολυκατάστημα Jumbo. Η άμεση περιοχή αποτελείται κυρίως από επαύλεις και εμπορικές αναπτύξεις.

Το μερίδιο προς πώληση αντιπροσωπεύει το γωνιακό τεμάχιο από το ανατολικότερο μέρος το οποίο προκύπτει από τον διαχωρισμό – άδεια διαχωρισμού του τεμαχίου βρίσκεται σε ισχύει.

Τιμή: 800.000 €

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

3. Οικιστικό οικόπεδο στο θέρετρο Aphrodite Hills, Κούκλια, Πάφος

Οικιστικό οικόπεδο ορθογώνιου σχήματος με εμβαδόν περί τα 1,892 τ.μ. με δυνατότητα για ανάπτυξη μιας πολυτελής έπαυλης, στην περιοχή που βρίσκεται το δημοφιλέστερο και αποκλειστικό ξενοδοχείο, σπα, θέρετρο γκολφ, το Aphrodite Hills.  

Η άμεση περιοχή αποτελείται από ένα PGA γήπεδο γκολφ, ξενοδοχείο πέντε αστέρων, πολυτελής χωριό με καφετέριες, εστιατόρια, σπα, γήπεδο τένις, πισίνα και υπηρεσίες ενοικιάσεως αυτοκινήτου.

Η πολεοδομική άδεια οικοδομής που βρίσκεται σε ισχύει, αφορά την κατασκευή έπαυλης 189 τ.μ., συμπεριλαμβανομένου ιδιωτικού δρόμου εισόδου, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, κήπο, πέντε υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας/κουζίνα, χώρο πολλαπλής χρήσης, πλυσταριό, καλυμμένη βεράντα και χώρους μπαλκονιών καθώς και πισίνα τύπου infinity pool.

Το ακίνητο έχει πρόσοψη προς τον δρόμο σε απόσταση 21 μέτρων κατά μήκος του νότιου του συνόρου.

Τιμή: 500.000 €

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ