Συνέδριο στο Τελ Αβίβ από την δικηγορική εταιρεία Στέλιος Αμερικάνος & Σία ΔΕΠΕ

Η δικηγορική εταιρεία Στέλιος Αμερικάνος & Σία Δ.Ε.Π.Ε. σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου  διοργανώνει στις 17 Φεβρουαρίου 2020 συνέδριο στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ με θέμα το νομικό και φορολογικό καθεστώς που διέπει τις επενδυτικές δραστηριότητες στον τομέα των ακινήτων και του τουρισμού σε Κύπρο και Ελλάδα.

Το συνέδριο αυτό οργανώνεται σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία η Κύπρος, η Ελλάδα και το Ισραήλ ενισχύουν περαιτέρω τις εμπορικές και επιχειρηματικές τους σχέσεις σε ποικίλα επίπεδα. Αποτέλεσμα αυτής της λειτουργικής συνεργασίας των τριών χωρών είναι η δημιουργία σταθερών και κατάλληλων διαύλων επικοινωνίας και συνεργασίας, οι οποίoi μεγιστοποιούν το ευρύτερο επιχειρηματικό και κοινωνικό όφελος.

Στο εν λόγω συνέδριο, θα συζητηθούν θέματα που άπτονται του κανονιστικού, τραπεζικού και φορολογικού καθεστώτος της Κύπρου, όσο και των επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών σε Κύπρο και Ελλάδα.  Το συνέδριο στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου, με τη συμμετοχή ανώτερων διευθυντικών στελεχών του Κέντρου Διεθνών Εργασιών της Τράπεζας και του τομέα Private Banking . 

Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες  που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά ή επενδυτικά στον κλάδο του Τουρισμού και των Ακινήτων, καθώς και σε συναφείς κλάδους της οικονομίας. Επίσης, το πρόγραμμα του συνεδρίου, προσφέρει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία σε δικηγόρους, λογιστές και φοροτεχνικούς από το Ισραήλ για να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα, τις δομές καθώς και τις προοπτικές που προσφέρουν τόσο η Κύπρος όσο και η Ελλάδα στους εν λόγω τομείς.

Χαιρετισμό στο συνέδριο θα απευθύνει εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Κύπρου στο Ισραήλ, ενώ στους ομιλητές συγκαταλέγεται και ο πρώην Υπουργός Γεωργίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Νίκος Κουγιάλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ