Η Ancoria Bank δίνει έμφαση στην τραπεζική σου εμπειρία

Πολλά είναι τα πράγματα που προσπαθείς με μαεστρία να αποφύγεις στην καθημερινότητά σου. Κάποια πράγματα όμως είναι αναπόφευκτα. Όπως η επίσκεψη στον οδοντίατρο, μια σημαντική διορία, η επίσκεψη στην τράπεζα αν χρειάζεσαι βοήθεια για ένα επόμενο σου βήμα και… η διαχείριση των οικονομικών σου.

Για τα δύο τελευταία, η Αncoria Bank είναι εδώ και φροντίζει να έχεις μια πρακτική και σωστή τραπεζική εμπειρία. Oι πελάτες εξυπηρετούνται πάντα υπεύθυνα, με εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Πώς διασφαλίζεται αυτό; Με σωστή μελέτη των αιτήσεων για δάνειο, «υπεύθυνα όχι» όπου χρειάζεται, και ξεκάθαρη και απλή πληροφόρηση σχετικά με τις χρεώσεις και τις οφειλές.

Eπίσης, για εσένα που θέλεις να έχεις τον συνεχή έλεγχο των οικονομικών σου χωρίς πολλές επισκέψεις στην τράπεζα, η Αncoria Bank δημιούργησε την εφαρμογή κινητού myAncoria, όπου μπορείς να καταρτίζεις και να παρακολουθείς τον προϋπολογισμό σου με συγκεκριμένη λειτουργία, να μεταφέρεις χρήματα χρησιμοποιώντας τις επαφές σου, αλλά και να βλέπεις τις συναλλαγές σου ανά κατηγορία. Επιπρόσθετα, το myAncoria είναι προσβάσιμο και από tablet και προσωπικό υπολογιστή.

Στην Αncoria Bank, δεν θα θεωρείς πια την τραπεζική εμπειρία κάτι σαν αναγκαίο κακό, αφού αυτή φροντίζει ώστε κάθε σου εμπειρία με την τράπεζα να είναι πρακτική, άμεση, σωστή, και αληθινή, όπως θεωρεί ότι πρέπει να είναι η κάθε σου τραπεζική εμπειρία.

 

 

Προειδοποίηση: Εάν δεν τηρείτε το σχέδιο αποπληρωμής του δανείου σας, μπορεί να χάσετε το σπίτι σας.

Προειδοποίηση: Υπάρχουν χρεώσεις εάν εξοφλήσετε νωρίτερα το δάνειο σας.

Προειδοποίηση: Το ποσό της δόσης και το συνολικό κόστος της χορήγησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τη διακύμανση του βασικού επιτοκίου.

Σημειώσεις: Η Τράπεζα δύναται να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση κατά την κρίση της και να αποσύρει ή να τροποποιήσει οποιοδήποτε σχέδιο ανά πάσα στιγμή. Η χορήγηση των διευκολύνσεων υπόκειται στην παραχώρηση, ικανοποιητικών για την Τράπεζα εξασφαλίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ