Η “Leptos Property Gazette” γιορτάζει τα 25χρονα της

Ο Όμιλος Λεπτός, ο οποίος βρίσκεται στο προσκήνιο στον τομέα ανάπτυξης γής και περιουσιών από το 1960, γιορτάζει με περηφάνια τα 25 συνεχή χρόνια δημοσίευσης της εφημερίδας του “Property Gazette” (στα Αγγλικά και Ρωσικά) με 60.000 αντίτυπα ετησίως και πάνω από 1.5 εκατομμύριο μέχρι σήμερα. Την ίδια στιγμή η νέα εφημερίδα του Ομίλου ”Chinese Property Gazette” συνεχίζει την επιτυχημένη κυκλοφορία της τα τελευταία τρία χρόνια.

Και οι δυο εφημερίδες του Ομίλου σχεδιάζονται και επεξεργάζονται με κάθε προσοχή και επιμέλεια από την έμπειρη ομάδα Μάρκετινγκ του Ομίλου και οι οποίες περιλαμβάνουν ενημερωμένες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις επενδυτικές εξελίξεις, νέα έργα του Ομίλου καθώς επίσης τις δραστηριότητες του στον τομέα των Ακινήτων, του Τουρισμού, των Ταξιδιών και της Φιλοξενίας, και τελευταία της Ιδιωτικής Ιατρικής καθώς και της Εκπαίδευσης. Περιλαμβάνει επίσης ειδικές προσφορές για τα διαθέσιμα ακίνητα του Ομίλου τόσο στην Κύπρο αλλά και την Ελλάδα.

Οι εφημερίδες οι οποίες εκδίδονται 4 – 6 φορές τον χρόνο διανέμονται δωρεάν και είναι διαθέσιμες στα Κυπριακά Αεροδρόμια, στα ξενοδοχεία της Leptos Calypso Hotels & Resorts, στα γραφεία Πληροφοριών και Πωλήσεων του Ομίλου καθώς επίσης σε 100 διαφορετικές τοποθεσίες και χώρους Παγκύπρια. Τα άρθρα είναι στα Αγγλικά, τα Ρωσικά και τα Κινέζικα και έχουν συμβάλλει στη δημοτικότητά των εφημερίδων καθώς είναι πολύ ενδιαφέροντα και ευανάγνωστα.

Ο Μιχάλης Μεταξάς, στέλεχος στο τμήμα Μάρκετινγκ του Ομίλου Λεπτός, δήλωσε ότι "Είμαστε πολύ περήφανοι που οι εφημερίδες μας είναι τόσο δημοφιλείς καθώς επίσης ότι η ζήτηση και η κυκλοφορία τους ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες μας. Πρόκειται για μια εξαιρετική παρουσίαση των έργων και των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας στην Κύπρο και στα Ελληνικά νησιά."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ