Η EY Κύπρου παρουσιάζει τις Υπηρεσίες SAP

Η EY Κύπρου παρουσιάζει τις Υπηρεσίες SAP για να εξυπηρετήσει καλύτερα τις τοπικές επιχειρήσεις και να βοηθήσει τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Η EY Κύπρου παρουσιάζει τις Υπηρεσίες SAP, ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που συνδυάζουν την εμπειρία της EY σε όλους τους κλάδους της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας με τις μετασχηματιστικές δυνατότητες των λύσεων ανεπτυγμένης τεχνολογίας της SAP, οι οποίες στοχεύουν στο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν την πληροφόρηση και την ευκινησία που απαιτείται για να πετύχουν σε αυτή την περίοδο των ραγδαίων μεταβολών.

Οι συνεχώς εξελισσόμενες λύσεις Agile Business Transformation που έχουν δημιουργήσει η EY και η SAP είναι σημαντικές σε κλίμακα, μέγεθος και επένδυση. Το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα αυτής της κοινής επένδυσης – συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου δυναμικού, της τεχνολογίας και της συνολικής δυναμικής της EY – σημαίνει, παράλληλα, ότι μπορούμε να λύσουμε μεγάλα προβλήματα γρηγορότερα, πιο αποτελεσματικά και με το μικρότερο δυνατό κίνδυνο για τον πελάτη. Επιπλέον, οι διαφοροποιημένες ομάδες μας, μας δίνουν την δυνατότητα να θέτουμε καλύτερες ερωτήσεις και να συνεργαζόμαστε για να δημιουργούμε από κοινού καινοτόμες απαντήσεις. Μαζί, βοηθάμε τους πελάτες μας να προετοιμαστούν καλύτερα και να επιτύχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα από τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, από το στάδιο της χάραξης της στρατηγικής μέχρι και την καθημερινή εφαρμογή της. Η στρατηγική συνεργασία της EY με την SAP εκτείνεται σε περισσότερες από 50 χώρες και με περισσότερους από 6.000 επαγγελματίες.

Η στρατηγική συνεργασία με την SAP έχει αποφέρει τα τελευταία χρόνια πολλά βραβεία και σημαντική αναγνώριση για την EY. Μεταξύ των πιο πρόσφατων περιλαμβάνονται τα SAP Pinnacle Awards ως Συνεργάτης της Χρονιάς στην κατηγορία της Τεχνολογικής Καινοτομίας και Στρατηγικής Ανάπτυξης. Αυτή είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που η EY αναγνωρίζεται από την SAP στα Pinnacle Awards. Επίσης, η Gartner έχει αναγνωρίσει την EY ως “Visionary” στο Magic Quadrant στη Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων και Εμπειρίας Πελάτη, παγκοσμίως. Η EY έχει λάβει αυτά τα βραβεία, ως αναγνώριση της συνεργασίας και της ισχυρής σχέσης της με την SAP για την παράδοση λύσεων, οι οποίες βοηθούν στην αντιμετώπιση επιχειρησιακών και τεχνολογικών προκλήσεων και στην ενεργοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Επικεφαλής των SAP Υπηρεσιών στην EY Κύπρου, ορίστηκε ο Κυριάκος Κυριάκου.  Ο Κυριάκος πρόσφατα εντάχθηκε στην ομάδα της EY, αφού εργάστηκε για 18 χρόνια ως SAP Consultant σε διάφορες εταιρείες τεχνολογίας στην Κύπρο και την Μέση Ανατολή, έχοντας παράλληλα ιδρύσει και λειτουργήσει τη δική του συμβουλευτική εταιρεία για 2 χρόνια. Ο Κυριάκος σπούδασε Computer Engineering στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και είναι μέλος του Κυπριακού Επιστημονικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου και του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού (Κυ.Συ.Δ.Α.Δ.).

Σχολιάζοντας την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Κυριάκος δήλωσε: «Ζούμε σε μια εποχή επιχειρησιακού μετασχηματισμού και οι εταιρείες θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται τον μετασχηματισμό των ίδιων των θεμελίων τους, ο οποίος θα τους προσδώσει την απαραίτητη ευκινησία, για να προσαρμοστούν στον σύγχρονο πολύπλοκο και ταχύτατα εξελισσόμενο κόσμο. Η τοπική μας ομάδα, σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο της Εταιρείας, στο οποίο ανήκουν χιλιάδες επαγγελματίες εξειδικευμένοι σε λύσεις SAP, μπορεί να αναπτύξει και να επιδείξει εις βάθος κατανόηση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι πελάτες μας, δίνοντάς μας την δυνατότητα να τους βοηθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο ψηφιακό τους ταξίδι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ