Πολύπλευρη προστασία με λύσεις Backup της Veritas για κάθε περιβάλλον εργασίας

Sponsored Content

H Veritas, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του enterprise data protection και  software-defined storage, προσφέρει προϊόντα, υπηρεσίες και εργαλεία, που αποτελούν ιδανικές λύσεις στον τομέα αποθήκευσης και  ανάκτησης δεδομένων, για κάθε επιχείρηση και οργανισμό.

Αναβαθμίζοντας συνεχώς τις λύσεις αυτές, η Veritas ενσωμάτωσε νέες καινοτόμες τεχνολογίες για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία δίνοντας έμφαση στην ευκολία χρήσης και το προσιτό κόστος.

Veritas SaaS Backup

Βασικός πυλώνας των προτεινόμενων λύσεων είναι Veritas SaaS Backup. Το “Software as a Service” είναι μια υπηρεσία προστασίας δεδομένων που βασίζεται στο cloud. Το SaaS, βελτιώνει την προσβασιμότητα, την επεκτασιμότητα και την αξιοπιστία, ελαχιστοποιώντας τα γενικά έξοδα και το κόστος συντήρησης.

Απευθύνεται σε οργανισμούς που χρησιμοποιούν MS Office 365, MS Dynamics, Google G-Suite και  SalesForce, οι οποίοι υλοποιούν πολιτικές Recovery Point (RPO) και Recovery Time (RTO) οbjectives, με επιδίωξη το υψηλό επίπεδο προστασίας με την μέγιστη απλότητα χρήσης. Το Veritas SaaS Backup είναι η λύση δημιουργίας αντιγράφων cloud-to-cloud με ασφαλή και αυτοματοποιημένη προστασία δεδομένων σε workloads που αναπτύσσονται σε πλατφόρμες και εφαρμογές SaaS.

Απλά, εύκολα και χωρίς προβλήματα

Μια απλή διαδικασία ενσωμάτωσης, που συνδέει τον λογαριασμό σας σε ένα από τα προαναφερθέντα περιβάλλοντα με το Veritas SaaS Backup, σας δίνει άμεση πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή.

Δυνατότητες proof scale out

Εμπιστευθείτε τη στρατηγική SaaS workload data protection για να καλύψετε τις ανάγκες οποιουδήποτε μεγέθους δεδομένων. Προσθέστε και διαχειριστείτε νέους λογαριασμούς χωρίς να απαιτούνται δαπανηρές αναβαθμίσεις σε τεχνολογία, υποδομή ή administration.

Απολαύστε με ηρεμία, την ασφαλή και αξιόπιστη λύση προστασίας δεδομένων Αποτρέψτε τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων με αυτοματοποιημένες δυνατότητες data redundancy που δημιουργούν και διατηρούν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων σε πολλές τοποθεσίες. Με την κρυπτογράφηση 256-bit AES, μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται τόσο κατά τη διάρκεια at-rest όσο και in-flight.

Κοινή χρήση περιεχομένου

Το Veritas SaaS Backup σάς δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε επιλεγμένα αρχεία και φακέλους με συναδέλφους ή εξωτερικούς συνεργάτες για πρόσθετες λειτουργίες και δυνατότητες συνεργασίας. Θέστε τα όρια για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση ή να προβάλλουν καθορισμένο περιεχόμενο.

To SaaS Backup προσφέρει στην πράξη:

 • Καλύτερη κάλυψη από κάθε άλλη λύση, σε μια ενιαία πλατφόρμα
 • Συχνότερα αυτοματοποιημένα backup (4 κάθε 24 ώρες)
 • Εύκολο setup και χρήση με εγκατάσταση σε 3 βήματα
 • Μέγιστη ευελιξία σε granular restores με πολλαπλές δυνατότητες restore
 • Hosted service, χωρίς να απαιτείται αγορά εξοπλισμού
 • Απεριόριστο χώρο ανά χρήστη (unlimited storage capacity)
 • Χαμηλό κόστος χωρίς δεσμεύσεις (subscription service)

Δοκιμάστε το τώρα ή επικοινωνήστε με το διανομέα:

Logicom Distribution Cyprus & Malta

26 Stasinou Str. Acropolis | 2003 Strovolos, Cyprus | P.O. Box 23472, CY 1683 Nicosia 

T: +357 22 551000 | www.logicomdistribution.net

Veritas  Backup Exec 21

Το κορυφαίο λογισμικό backup της Veritas, αποτελεί ιδανική λύση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας χωρίς όρια, με τον δικό σας τρόπο!

Εσείς επιλέγετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας, τί να αποθηκεύσετε, πού να το αποθηκεύσετε και κυρίως, πώς να το πληρώσετε.

Ανεξάρτητα από αυτές τις επιλογές, τα δεδομένα σας θα παραμένουν ασφαλή και διαθέσιμα σε κάθε στάδιο, είτε κατά τη δημιουργία backup στο εσωτερικό του cloud, είτε ως προς την προστασία των workloads στο cloud, είτε για το recovery των δεδομένων, σε περίπτωση καταστροφής.

Προστασία: Ενιαία προστασία για όλα τα δεδομένα όπου και αν βρίσκονται: on-premise, cloud, hybrid, για μικρές, μεγάλες και σύνθετες υποδομές.

Ασφάλεια: Two factor authentication, ransomware resilience, in-flight και rest encryption (AES-256) για αποτελεσματική προστασία από εξωτερικές απειλές.

Απόδοση: Με τεχνολογίες acceleration VM, incremental forever, change block και resilient tracking, παρέχει το γρηγορότερο backup της αγοράς.

Αποτελεσματικότητα: Νέος αλγόριθμος Global deduplication (DD12) για ενιαία κάλυψη και ακόμη μεγαλύτερη μείωση όγκου και χρόνου του backup.

Ευκολία: Απλό στη χρήση με δυνατότητα granular restore σε files, objects, applications, VMs και servers, με ελάχιστα κλικ.

Συμμόρφωση: Με ενσωματωμένο GDPR guard, payment card industry και TLS 1.2 compliance, διασφαλίζει την τήρηση των κανόνων συμμόρφωσης.

Διαχείριση: Αναβαθμισμένο GUI με αναλυτικές πληροφορίες και στατιστικά για τις λειτουργίες Backup Exec και Office 365 Backup (διατίθεται ως SaaS).

Γιατί Veritas Backup Exec 21;

 • Καλύτερη κάλυψη από κάθε άλλη λύση,σε μια ενιαία πλατφόρμα
 • To ταχύτερο backup της αγοράς με χρήση accelerator
 • Σχεδιασμένο για εύκολο setup και χρήση μέσω ενιαίου console με ελάχιστα κλικ
 • Μέγιστη ευελιξία με πολλαπλές δυνατότητες restore (disk, tape, cloud)
 • Σύνδεση με όλους τους cloud providers
 • Ενιαίο global deduplication για όλα τα backups, με μείωση όγκου έως και 98%
 • Χαμηλό κόστος αγοράς και υποστήριξης, με τον χαμηλότερο συντελεστή ΤCO
 • Ευέλικτοι τρόποι αδειοδότησης με Subscription και perpetual

Δοκιμάστε το τώρα ή επικοινωνήστε με το διανομέα:

Logicom Distribution Cyprus & Malta

26 Stasinou Str. Acropolis | 2003 Strovolos, Cyprus | P.O. Box 23472, CY 1683 Nicosia 

T: +357 22 551000 | www.logicomdistribution.net

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ