«Νέες τάσεις και προκλήσεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας»

Sponsored Content

Είσαι νέα ή νέος επιχειρηματίας; Είσαι υφιστάμενη ή υφιστάμενος επιχειρηματίας; Μήπως σε ενδιαφέρουν οι νέες τάσεις στο χώρο της επιχειρηματικότητας ή επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για την κοινωνική επιχειρηματικότητα; Αναρωτιέσαι τι είναι τα ανοιχτά δεδομένα; Έχεις πάθος για την ψηφιακή επιχειρηματικότητα;

Αν η απάντηση σου ήταν ναι έστω και σε ένα από τα παραπάνω, τότε το παρακάτω συνέδριο… Σε αφορά!

Λεπτομερώς, ο συμβουλευτικός οργανισμός Eurosuccess Consulting διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Νέες Τάσεις και Προκλήσεις στον τομέα της Επιχειρηματικότητας». Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, στο Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) από τις 15:00-19:15.

Οι παρουσιάσεις θα καταπιάνονται με τις ενότητες που αφορούν την κοινωνική και ψηφιακή επιχειρηματικότητα και πιο συγκεκριμένα θα βασιστούν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που καλούνται να διαχειριστούν οι σύγχρονοι επιχειρηματίες. Καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο τα ανοιχτά δεδομένα ενισχύουν τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. Επιπρόσθετα, θα ακολουθήσει συζήτηση στις πιο πάνω θεματικές, όπως και δυο παράλληλα εργαστήρια τα οποία θα ασχοληθούν με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και ψηφιακή επιχειρηματικότητα αντίστοιχα.

Σημαντικό αποτελεί ότι με την παρουσία τους θα τιμήσουν το συνέδριο, παραχωρώντας ομιλία ή διεξάγοντας εργαστήριο στον τομέα της εξειδίκευσης τους οι παρακάτω  εμπειρογνώμονες:

  • Άννα Κουκκίδη - Προκοπίου - Συνιδρύτρια Πρωτοβουλίας Unlocking Female Leadership
  • Χρυσόστομος Κρητιώτης - Διευθύνων Σύμβουλος, Logicom Solutions
  • Δημήτρης Μιχαήλ, Διοικητικός Λειτουργός Α' - Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, Υπουργείο Οικονομικών
  • Σταυριάνα Ναθαναήλ - Client Success Manager, Opium Works

Η Eurosuccess Consulting επιθυμεί με τη σειρά της να διαβεβαιώσει εκ των προτέρων όλους όσοι θα παρευρεθούν στο συνέδριο, πως θα τηρηθούν όλα τα επίσημα μέτρα και οι σχετικές προφυλάξεις για την πανδημία του COVID-19, όπως ακριβώς έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας. Επιπλέον, παρακαλείται το κοινό όπως λάβει σοβαρά υπόψη ότι είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας τόσο κατά την είσοδο, όσο στην εγγραφή αλλά και κατά τη διακίνηση στο χώρο.

Εν τέλει, για τον καλύτερο συντονισμό του συνεδρίου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν συμμετοχή εκ των προτέρων πατώντας εδώ. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος κι ως εκ τούτου η δήλωση ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη και πρόκειται να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από το πρόγραμμα του συνεδρίου, που θα το βρείτε εδώ.

Διοργανωτής: Eurosuccess Consulting

Υποστηρίζεται από: Πρόγραμμα Erasmus+

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον οργανισμό Eurosuccess Consulting στο 22420110 ή μέσω email στο panagiota@eurosc.eu και την κ. Παναγιώτα Λίλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ