Διεθνής επιτυχία για το Αιγινό χαλλούμι ΚΚΕΣΕΣ

Τεράστια διεθνής επιτυχία για το Αιγινό χαλλούμι ΚΚΕΣΕΣ με την είσοδό του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ανάμεσα σε 2000 προϊόντα κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου νεοεισερχόμενου προϊόντος (APHRODITE HALLOUMI) στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής στην κατηγορία των τυριών από αιγοπρόβειο γάλα. Την διοργάνωση των σημαντικών αυτών βραβείων έχει ο S.F.A (Specialty Food Association – U.S.A), θεσμός οποίος ξεκίνησε πριν από 47 χρόνια και που σκοπό έχει την ανάδειξη και προβολή των καλυτέρων ποιοτικά προϊόντων ανά κατηγορία στα τρόφιμα που διακινούνται στην Αγορά των Η.Π.Α.

Τα προϊόντα κρίθηκαν βάση της γεύσης, υφής, αρώματος και ποιότητας των συστατικών. Σε μια τέτοια αγορά που ξεπερνά τα 158 δις. δολλαρίων Αμερικής είναι μεγάλη τιμή και διάκριση τόσο για την Κύπρο όσο και  για την εταιρεία Γ&Ι ΚΕΣΕΣ Γαλακτοκομικά προϊόντα Λτδ.

Η επιτυχία αυτή ανοίγει το δρόμο και δημιουργεί πολύτιμες επιχειρηματικές ευκαιρίες, καθώς οι νικητές μπορούν να παρουσιάζουν με περηφάνια το τρόπαιο SOFI AWARD  ως ένα αναγνωρισμένο σύμβολο ποιότητας και αριστείας.

Παράλληλα το συγκεκριμένο βραβείο  λαμβάνει τεράστιας προβολής σε περιοδικά, ιστοσελίδες καθώς και εφημερίδες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής  κάτι που κάνει τη διάκριση να αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ