«Ποδηλασία Ελπίδας»: €3.000 τα έσοδα για την Νικολέτα Χρυσάνθου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου στο Presse Café για οικονομική ενίσχυση και δειγματοληψία για την Νικολέτα Χρυσάνθου.

Το συνολικό ποσό των 3.000 ευρώ δόθηκε στον ποδηλάτη Πέτρο Στυλιανού, ο οποίος ξεκινώντας στις 06.00πμ. από το Πισσούρι με τελικό προορισμό τη Λευκωσία και συγκεκριμένα το Presse Café παρέλαβε τις εισφορές στα πλαίσια της συνεχόμενης προσπάθειας για οικονομική ενίσχυση της θεραπείας της Νικολέτας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, σε μια ύστατη προσπάθεια για εξεύρεση συμβατού δότη το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα προχώρησε σε δειγματοληψία μεγάλου αριθμού ατόμων οι οποίοι από τώρα και στο εξής έχουν ενταχθεί στον κατάλογο δοτών μυελού των οστών.

Σε σύντομες δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Inofcredit Group, Θεόδωρος Κρίγκου τόνισε ότι «Η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας είναι αδιαπραγμάτευτή. Ο καρκίνος αφορά όλους. Ως εταιρεία, μα πάνω από όλα ως άνθρωποι, στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Σε όλες τις ΄Νικολέτες΄ που δίνουν τον δικό τους αγώνα. Ευχόμαστε η Νικολέτα να βγει νικήτρια από αυτή την μάχη και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας». Εμφανώς συγκινημένος ο Πέτρος Στυλιανού, πρωτοστάτης της ιδέας, εστιάστηκε στο «υπέροχο και λαμπερό χαμόγελο της Νικολέτας που αποτελεί τον φάρο της όλης προσπάθειας».

Ο Πέτρος, συνεχίζει ακούραστα την οικονομική ενίσχυση και εξεύρεση δότη, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφτεί με το ποδήλατο του και άλλες πόλης για να παραλάβει σχετικές εισφορές. Ο Ανδρέας Αντωνιάδης, Διευθυντής Βιομηχανίας ΕΒΕ Λευκωσίας, υπογράμμισε ότι το επιμελητήριο, πέραν από την προσφορά προς τις επιχειρήσεις, δηλώνει παρών σε τέτοιου είδους φιλανθρωπικές εκδηλώσεις καθώς η στήριξη προς τον συνάνθρωπο είναι αναγκαία.

Στην εκδήλωση, έδωσαν το παρών τους και δρομείς από το Σωματείο Δρομέων Κύπρου "Περικλής Δημητρίου’" οι οποίοι συνόδεψαν τον Πέτρο κατά την είσοδο του στο χώρο του τερματισμού. Ο εκπρόσωπος τους, Σωκράτης Σωκράτους, συμπλήρωσε ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον Πέτρο, να οργανώνουν και να συμμετέχουν σε παρόμοιες εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια αφύπνισης του κόσμου για τον εθελοντισμό και την συνεισφορά. Τέλος, ο Βαγγέλης Στυλιανού, κοινοτάρχης του Πωμού και γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο εκθείασε το μεγαλείο ψυχής του Πέτρου Στυλιανού και της Νικολέττας Χρυσάνθου καθώς το θάρρος και η δύναμη τους δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ευχή όλων των εμπλεκόμενων οργανισμών αλλά και όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση να μπορέσει η Νικολέτα Χρυσάνθου να επιστρέψει κοντά μας, υγιής και δυνατή.

Διοργανωτές: Infocredit Group, Presse Café, Στηρίζουν: ΕΒΕ Λευκωσίας, Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, Hosting B2B, Σωματείο Δρομέων Κύπρου ‘Περικλής Δημητρίου’, Polytropon

Πληροφορίες: 22398000

Άδεια Διεξαγωγής εράνου, Φ.Π. 8/2020 ημερομηνίας 7/9/2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ