Δεν θα γίνονται πληρωμές οφειλών στα ταμεία της Τράπεζας Κύπρου

Δεν θα γίνονται πληρωμές οφειλών στα ταμεία της Τράπεζας Κύπρου λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η Τράπεζα Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ενημερώνει ότι από τις 26 Οκτωβρίου δεν θα γίνονται αποδεκτές πληρωμές οφειλών στα ταμεία των καταστημάτων της λόγω της λήψης μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η πανδημία του Covid-19, επέβαλε στην Τράπεζα Κύπρου τη λήψη μέτρων για την προστασία της υγείας των πελατών και του προσωπικού της. Θέλοντας έτσι να μειώσει τις επισκέψεις των πελατών στα καταστήματά της, ανακοινώνει ότι από 26 Οκτωβρίου 2020, δεν θα γίνονται αποδεκτές πληρωμές στα ταμεία των καταστημάτων που αφορούν οφειλές (πχ λογαριασμούς κοινής ωφελείας, ανανεώσεις αδειών, πρόστιμα, δημοτικά τέλη κ.ά.).

Όλοι οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να πληρώνουν τις οφειλές τους με ασφάλεια, ευκολία και χωρίς κανένα κόστος, μέσω των πιο κάτω επιλογών:

  • 1bank, επιλέγοντας «JCCsmart – Πληρωμές Οφειλών», όπου ο πελάτης μεταφέρεται στην πλατφόρμα της JCC SMART χωρίς τη χρήση επιπλέον κωδικών, και
  • Απευθείας μέσω της πλατφόρμας JCC SMART.

Ωστόσο, συνεχίζουν να γίνονται αποδεκτές στα ταμεία, οι εισπράξεις για λογαριασμό των κυβερνητικών τμημάτων ή του Εφόρου Φορολογίας (ΦΠΑ) και άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις, για τις οποίες δεν υπάρχει η επιλογή πληρωμής μέσω των ψηφιακών καναλιών. Επίσης η Τράπεζα θα συνεχίσει να αποδέχεται εισπράξεις για την Υπηρεσία Factors, τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, την Eurolife και την ΙΑΤΑ.

Η Τράπεζα Κύπρου ενθαρρύνει όλους τους πελάτες της να κάνουν χρήση των ψηφιακών καναλιών εξυπηρέτησης, καθώς όλες οι εργασίες που εκτελούνται στα καταστήματα μπορούν να γίνουν μέσω των ψηφιακών καναλιών. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι είναι σημαντική και η χρήση των ATM για αναλήψεις (καθώς το ημερήσιο όριο έχει αυξηθεί στα €2,000) και για καταθέσεις μετρητών / επιταγών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ