Μισθολογικές αυξήσεις και bonus δύο φορές τον χρόνο στην Parimatch

Η Parimatch έχει δικαίως συνδέσει το όνομά της με τη φροντίδα του προσωπικού της.

Εκτός από τα ενισχυμένα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας τα οποία έχει λάβει, προχώρησε στην αύξηση των μισθολογικών αυξήσεων για το προσωπικό της από μία φορά τον χρόνο σε δύο φορές τον χρόνο!

Ο κάθε υπάλληλος που εργάζεται στην Parimatch έχει προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής ανέλιξης. Είναι πρωταρχικής σημασίας για την διοίκηση της Parimatch να νιώθουν όλοι ανεξαιρέτως σημαντικοί και να αισθάνονται πως συμβάλλουν έμπρακτα στην επίτευξη των συνολικών στόχων της εταιρείας.

“Έχοντας πάντα ως πρώτιστο μέλημα την υγεία και ευημερία του προσωπικού μας και της ευρύτερης κοινωνίας, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενεργούμε ανάλογα. Με ομαδικότητα και ευελιξία και μέσω της χρήσης σύγχρονων εργαλείων εργασίας, συνεχίζουμε ομαλά τις δραστηριότητές μας. Πετύχαμε όχι μόνο την ολόκληρη καταβολή του μισθού των υπαλλήλων μας που εργάζονται από το σπίτι, αλλά προχωρήσαμε στην καταβολή των bonus, που δίνονται επίσης 2 φορές τον χρόνο, των αυξήσεων και συνεχίζουμε κανονικά τις νέες προσλήψεις. Ο στόχος μας ήταν να παραμείνουμε εργοδότες προτίμησης ακόμα και κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου και διακοπής των εργασιών σε πολλές εταιρείες. Θέλαμε ο κόσμος μας να νιώσει ασφάλεια και περήφανοι που ανήκουν σε αυτή την ομάδα, εξηγεί η Group HR Director της εταιρείας, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου.”

Επιπλέον, στην Parimatch αναγνωρίζεται ότι το εργασιακό περιβάλλον είναι καθοριστικό για την ποιότητα ζωής, καθώς πρόκειται για ένα χώρο όπου πολλοί από εμάς περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση στη Λεμεσό με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και η ευχάριστη ατμόσφαιρα συνδυάζεται με δωρεάν καθημερινά γεύματα που προσφέρονται σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ξεκούρασης με ηλεκτρονικά παιχνίδια, darts και ποδοσφαιράκι. Παρέχει ευέλικτο ωράριο, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, work from home policy και κουλτούρα πολυπολιτισμική διευκολύνοντας την προσαρμογή των νέων μελών. Επίσης, παρέχονται ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και δωρεάν μαθήματα Αγγλικών σε εργάσιμες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ