GOGORDIAN: Η αξιόπιστη επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα

Η GoGordian προσφέρει μια πλούσια επιλογή ευκαιριών που προκαλούν υψηλό ενδιαφέρον για επενδυτές τόσο της εγχώριας όσο και της ξένης αγοράς.

Η GoGordian αποτελεί το τμήμα ακινήτων της εταιρείας Gordian Holdings Limited με ηγετική θέση στην αγορά χαρτοφυλακίων εξασφαλισμένων χρεών - δανείων και ακινήτων στην Κύπρο. Η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται τον Ιούλιο του 2019 στον τομέα διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων καθώς και στον τομέα της πώλησης ακινήτων. Διαθέτει γραφεία σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, ωστόσο έχει παρουσία σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου με εξειδικευμένο προσωπικό. Η GoGordian διαθέτει τμήματα Αξιολόγησης, Διαχείρισης και Προώθησης Ακινήτων. Η ευρεία γκάμα ακινήτων της περιλαμβάνει εμπορικά κτίρια, γραφεία, καταστήματα, οικιστικά, εμπορικά και τουριστικά οικόπεδα, σπίτια, διαμερίσματα και αγροτικά τεμάχια γης. Τα ακίνητα προς πώληση βρίσκονται σε όλες τις περιοχές του νησιού και διατίθενται σε ελκυστικές τιμές.

ΠΛΟΥΣΙΟ πορτφόλιο

Ο επενδυτής έχει να επιλέξει από οικόπεδα και υπό ανάπτυξη ακίνητα σε προνομιακές τοποθεσίες, μέχρι κτίρια-ορόσημα που βρίσκονται σε εξέχοντα σημεία των πόλεων. Κάποια από τα διαθέσιμα κτίρια προσφέρουν ευέλικτη χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γραφεία, καταστήματα ή ακόμα και να μετατραπούν σε τουριστικές μονάδες. Επιπρόσθετα, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μέσα από πολλαπλές επιλογές είτε για οικιστική, γεωργική, τουριστική ή και για άλλη χρήση σε όλα τα μέρη της Κύπρου. Η GoGordian έχει να προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες επένδυσης για όλους. Το συνεχώς ανανεωμένο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει πλήθος ακινήτων σε τιμές από €20.000 έως και €6.500.000!

Κτίριο μεικτής χρήσης, Λευκωσία

Ref: 4692, €6.500.000

Πρόκειται για επταώροφο κτίριο στο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας με εμβαδόν 2.829 τ.μ., στην οδό Ευαγόρου, με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και επέκτασης έως και δεκαπέντε ορόφων. Μέσα από αρχιτεκτονικές μελέτες που έχουν γίνει, το εμπορικό αυτό κτίριο μπορεί να διαμορφωθεί σε γραφεία ή σε boutique ξενοδοχείο. Το ακίνητο έχει εξαιρετική πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας, σε τουριστικά μνημεία, μουσεία, καταστήματα και υπηρεσίες.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα στον Στρόβολο, Λευκωσία

Ref: 5452, *Price on request

Πολυτελής κατοικία στην περιοχή Montparnasse, μια από τις πιο αριστοκρατικές τοποθεσίες στη Λευκωσία. Η κατοικία είναι χτισμένη σε δύο οικόπεδα και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, εξωτερική αυλή με πισίνα, δύο χώρους στάθμευσης και υπόγειο. Έχει συνολική καλυμμένη επιφάνεια 541 τ.μ. και επιπλέον 250 τ.μ. υπόγειο και πισίνα. Το ακίνητο προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πληθώρα ανέσεων.

Οικιστικό οικόπεδο στον Στρόβολο, Λευκωσία

Ref: 4933, €200.000

Γωνιακό οικιστικό οικόπεδο με έκταση 535 τ.μ. στον Στρόβολο, κοντά στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αρχαγγέλου, Λευκοθέου και Μακεδονιτίσσης. Το οικόπεδο προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση στο ιδιωτικό νοσοκομείο Απολλώνειο, στο Μακάρειο Στάδιο, στο γραμμικό πάρκο, σε σινεμά, σούπερ-μάρκετ, καταστήματα λιανικής, καφετέριες και εστιατόρια.

Οικιστικό τεμάχιο στην Παρεκκλησιά, Λεμεσός

Ref: 5382, €470.000

Μεγάλο οικιστικό τεμάχιο γης 16.724 τ.μ. με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις δύο λεπτά οδικώς από τη θάλασσα και τη διάσημη μαρίνα του St Raphael. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και είναι κοντά σε πληθώρα ανέσεων.

Εμπορικό κατάστημα στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσός

Ref: 4351, €3.250.000

Εμπορικό κατάστημα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού, στη λεωφόρο Αγίου Αθανασίου. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 1.478 τ.μ., προσφέροντας επίσης 28 χώρους στάθμευσης. Αποτελείται από ισόγειο εκθεσιακό χώρο, μεσοπάτωμα και υπόγειο. Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφεία ή ως εκθεσιακός χώρος.

Εμπορικό κτίριο στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

Ref: 5466, €2.600.000

Εμπορικό κτίριο στο Παραλίμνι με εμβαδόν 2.218 τ.μ. και έκταση γης 5.085 τ.μ. Το ακίνητο προσφέρει ευρύχωρους εκθεσιακούς χώρους και γραφεία, ενώ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Βρίσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο Δερύνειας - Παραλιμνίου και προσφέρει πρόσβαση σε πολλαπλές ανέσεις.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα στον Στρόβολο, Λευκωσία

Ref: 5580, €1.550.000

Διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα και εσωτερική αυλή, χτισμένη σε δύο οικόπεδα. Η κατοικία έχει εσωτερικό χώρο 550 τ.μ., 93 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και υπόγειο 83 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα και βεράντες, ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια με μπάνια. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση πέντε λεπτών από δημοτικό σχολείο, λύκειο και κύριους δρόμους, όπως η οδός Αρμενίας και οι λεωφόροι Λεμεσού και Αθαλάσσας. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, αφού παρέχει εύκολη πρόσβαση τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στον αυτοκινητόδρομο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοικία έχει σχεδιαστεί από γνωστό Κύπριο αρχιτέκτονα.

Γραφεία στην περιοχή Τρυπιώτη, Λευκωσία

Ref: 5340, €630.000

Δύο ενοποιημένα γραφεία με εμβαδόν 429 τ.μ. στον έκτο όροφο ενός επταώροφου κτιρίου στο κέντρο της πρωτεύουσας, στην οδό Ευαγόρου. Ο όροφος αποτελείται από χώρο υποδοχής και αναμονής, σειρά γραφείων, ανοιχτό χώρο γραφείων και αίθουσα συνεδριάσεων. Τα δύο γραφεία είναι εσωτερικά συνδεδεμένα μεταξύ τους, ενώ έχουν επίσης ξεχωριστές εξωτερικές πόρτες εισόδου. Τα γραφεία βρίσκονται απέναντι από το παλιό ΓΣΠ και περιτριγυρίζονται από πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων.

Αποθήκη στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου, Λάρνακα

Ref: 5456, €610.000

Το ακίνητο βρίσκεται εντός της Κυβερνητικής Βιομηχανικής Περιοχής Αραδίππου στη Λάρνακα. Βρίσκεται πολύ κοντά στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, προσφέροντας εξαιρετική σύνδεση με τους κύριους αυτοκινητόδρομους προς τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, ενώ το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας απέχει μόλις επτά λεπτά.

Βίλα με πισίνα στον Πρωταρά, Αμμόχωστος

Ref: 5796, €630.000

Διώροφη ανεξάρτητη βίλα με πισίνα και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, μέρος του συγκροτήματος «The Artisan Resort» στον Πρωταρά. Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, 200 μέτρα από τη θάλασσα και ανατολικά του δρόμου Κάβο Γκρέκο. Στο ισόγειο, η κατοικία αποτελείται από ενιαίο σαλόνι - κουζίνα και τουαλέτα, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Η κατοικία διαθέτει 121 τ.μ. εσωτερικού χώρου, 6 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 5 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει αυλή με έκταση 211 τ.μ. που καλύπτεται εν μέρει από ξύλινη πέργκολα, πισίνα έκτασης 20 τ.μ. και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ