Κωτσόβολος: Από 12 Ιουλίου "έλα να ζήσεις την εμπειρία"

Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου ανοίγουν τις πόρτες τους σε Λευκωσία και Λεμεσό τα δυο υπερσύγχρονα καταστήματα της Κωτσόβολος.

Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου ανοίγουν τις πόρτες τους σε Λευκωσία και Λεμεσό τα δυο υπερσύγχρονα καταστήματα της Κωτσόβολος και σε προσκαλούν να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία με πολλές εκπλήξεις.

Τα δυο υπερσύγχρονα φυσικά καταστήματα της Κωτσόβολος, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.cy και το σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, της μεγαλύτερης εταιρείας λιανικής με ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές στην Ελλάδα, είναι έτοιμα να υποδεχθούν το αγοραστικό κοινό της Κύπρου με πολλές εκπλήξεις από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου. 

Το Σπίτι της Τεχνολογίας της Κωτσόβολος σε καλωσορίζει στον συναρπαστικά πλούσιο, γεμάτο ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές κόσμο του και σε προσκαλεί για ένα ταξίδι μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας. Μέσα από μια μοναδική γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, καινοτόμες εφαρμογές για γρήγορη, ασφαλή και ευέλικτη εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις πληρωμές, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να ζεις, να δοκιμάζεις και να χαρείς τις αγαπημένες σου συσκευές, η Κωτσόβολος, φέρνει πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις για μια καλύτερη ζωή.

Τα δυο υπερσύγχρονα φυσικά καταστήματα Κωτσόβολος σε Λευκωσία και Λεμεσό, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.cy και ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, σας καλωσορίζουν στο σπίτι της τεχνολογίας!

  • Διεύθυνση Καταστήματος Λευκωσίας:

Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 22 & Γωνία Μνασιάδου ΤΚ 1065- Λευκωσία

  • Διεύθυνση Καταστήματος Λεμεσού:

Λεωφόρος Αγίου Αθανασίου 33, Λινόπετρα ΤΚ 4102 Άγιος Αθανάσιος- Λεμεσός

  • Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης: 22459999

Έλα να ζήσεις την εμπειρία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ