Υιοθετώντας αποτελεσματικά Συστήματα Διαχείρισης Προσωπικού

Sponsored Content

Ο οργανισμός Eurosuccess Consulting προσφέρει το σεμινάριο κατάρτισης με θέμα «Υιοθετώντας Αποτελεσματικά Συστήματα Διαχείρισης Προσωπικού».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα τα οποία είναι Γενικοί Διευθυντές, Διευθυντές Τμημάτων και Προσωπικό που έχει την ευθύνη Έργων. 

Οι εκπαιδευόμενοι μέσα από πρακτική εξάσκηση θα είναι σε θέση να γνωρίζουν:

  • Από τι αποτελείται ένα οργανωμένο σύστημα διαχείρισης προσωπικού
  • Τι επηρεάζει κάθε σύστημα, την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης και πως σχετίζονται  με το Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Τα αλληλένδετα στοιχεία τα οποία περιλαμβάνει η Διαχείριση Προσωπικού και πως επιτυγχάνεται η πολυπόθητη δέσμευση του προσωπικού
  • Πως να οργανώνουν την επιχείρηση τους, τα τμήματα και τις εργασίες, ώστε να είναι πιο παραγωγικό το προσωπικό μέσω ενσωμάτωσης νέων μεθόδων κ.ά

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνίες: Τρίτη, 19 Οκτωβρίου & Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Ώρες: 09:00-16:00

Συνολική Διάρκεια Σεμιναρίου: 12 Ώρες

Χώρος Διεξαγωγής: Στα γραφεία της Eurosuccess Consulting

Εκπαιδευτής: Μιχάλης Μαϊμάρης

"Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη μέρα."

*Ο οργανισμός είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

Το εν λόγω σεμινάριο καθώς και άλλα που θα βρείτε πατώντας εδώ, δύναται να διεξαχθούν εσωτερικά και εξατομικευμένα, στοχευμένα με βάση τις ανάγκες και συνθήκες της εκάστοτε επιχείρησης και προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του οργανισμού μας στο τηλέφωνο 22420110 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@eurosc.eu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ