Χορήγηση Υποτροφίας Αξίας €7500 από την ΚΕΑΝ για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «MSc Digital Marketing» εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου

H ΚΕΑΝ στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της ενίσχυσης της ακαδημαϊκής προόδου των νέων παραχώρησε υποτροφία αξίας €7500 στη σπουδάστρια Ειρήνη Αρτάκα, για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc Digital Marketing» του Cyprus Institute of Marketing (CIM) σε συνεργασία με το University of West London.

 

Ο θεσμός των υποτροφιών έχει καθιερωθεί εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, Διευθύντριας του Marketing, μέλος του Δ.Σ. της KEAN και διακεκριμένης επαγγελματίας της κυπριακής κοινωνίας. 

H αξιομνημόνευτη κ. Εύη Παπαδοπούλου υπήρξε πρωτοπόρος και μια ηγετική μορφή στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου. Η κ. Παπαδόπουλου αφιέρωσε όλη της τη ζωή στη δημόσια προσφορά αναπτύσσοντας πολύπλευρη φιλανθρωπική δράση. Μέσω της υποτροφίας «Εύη Παπαδοπούλου» η ΚΕΑΝ στηρίζει ενεργά τα εκπαιδευτικά δρώμενα στην Κύπρο με σκοπό να ενισχύσει την ακαδημαϊκή γνώση και δεξιότητες των συμπολιτών μας σε ζητήματα του marketing.  

Η κ. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά: «Η ΚΕΑΝ συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά σπουδαστών με κινητοποιήσεις όπως οι υποτροφίες εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, της οποίας η ανιδιοτελής προσφορά είναι παράδειγμα προς μίμηση. Η εταιρεία μας ανέκαθεν συνέβαλε στη δημιουργία δράσεων και πρωτοβουλιών στην κυπριακή κοινωνία διαδίδοντας το μήνυμα του ανθρωπισμού και της προσφοράς.»

Η προσφορά των υποτροφιών εμπίπτει  στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος ΚΕΑΝ, με στόχο στην ανάπτυξη της κυπριακή κοινωνίας και τη συμπαράσταση στις ανάγκες των πολιτών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ