Η EY ανακηρύχθηκε παγκόσμια ηγέτιδα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, από ανεξάρτητο ερευνητικό οργανισμό

Η EY αναγνωρίστηκε από τη Forrester Research ως ηγέτιδα, στην έκθεσή της, The Forrester Wave™: Global Cybersecurity Consulting Providers, Q4 2021.

Η Forrester αξιολόγησε 12 από τους πιο σημαντικούς παρόχους συμβουλευτικών υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της EY, βάσει 21 κριτηρίων, μεταξύ των οποίων οι προσφερόμενες υπηρεσίες, η στρατηγική και η παρουσία στην αγορά.

Η έκθεση αναφέρει ότι οι ομάδες της EY «έδειξαν την ικανότητα να επιχειρούν κατά μήκος πολλαπλών τμημάτων, σε σύνθετα πολυεθνικά έργα πελατών με ρυθμιστικές πιέσεις από δεκάδες εποπτικούς φορείς ταυτόχρονα. Η στρατηγική εστίαση και το όραμα των ομάδων της EY, η εμπειρία σε σύνθετα έργα μεγάλης κλίμακας και η προθυμία να προσφέρουν δημιουργικές λύσεις, αποτελούν αξιοσημείωτα δυνατά σημεία».

Οι ομάδες της EY έλαβαν τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες στα κριτήρια που αφορούν την ευθυγράμμιση με τις ανάγκες του Chief Information Security Officer του εκάστοτε πελάτη και τη δέσμευση της διοικητικής ομάδας, καθώς και την υψηλότερη βαθμολογία όσον αφορά το κριτήριο προσέγγισης της αγοράς.

Με αφορμή τη νέα αυτή αναγνώριση, ο Σάκης Μωυσέως, Associate Partner στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Kύπρου, σχολίασε: «Η σημαντική αυτή αναγνώριση αντανακλά στις ομάδες της EY σε όλο τον κόσμο, των οποίων η σκληρή δουλειά, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός έχουν τοποθετήσει την EY ως κορυφαίο, αξιόπιστο σύμβουλο σε θέματα κυβερνοασφάλειας και διαχείρισης κινδύνων. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις ομάδες μας, επενδύοντας σε τεχνολογία και πλατφόρμες για να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας και να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το επίπεδο των υπηρεσιών που περιμένουν από εμάς».

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το ey.com/ciso

Για να διαβάσετε την έκθεση, Forrester Wave™: Global Cybersecurity Consulting, Q4 2021, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ