Ancoria Bank: Δανειακές λύσεις με περιβαλλοντική συνείδηση

Η Ancoria Bank καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της με σεβασμό στο περιβάλλον με Eco Δάνεια.

Η περιβαλλοντική συνείδηση έχει ήδη γίνει τρόπος ζωής και η καθημερινότητα έχει αλλάξει, δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία του οικοσυστήματος. Η υπερβολική κατανάλωση ενέργειας και οι επιπτώσεις που προκαλούνται στο περιβάλλον προβληματίζουν σχετικά με τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και ταυτόχρονα με τη μείωση των καθημερινών εξόδων, όπως των λογαριασμών ενέργειας.

O digital χαρακτήρας της Ancoria Bank, με το υβριδικό της μοντέλο, που συνδυάζει τη φυσική με την ψηφιακή εξυπηρέτηση, και με την ψηφιοποίηση διαφόρων υπηρεσιών και προϊόντων, αποδεικνύει την περιβαλλοντική της συνείδηση και κατεύθυνση. Η επένδυση στην τεχνολογία, όπως η εφαρμογή Ancoria Bank Create, για ηλεκτρονικό άνοιγμα λογαριασμού εξ αποστάσεως μέσω κινητού τηλεφώνου, και το myAncoria, το web/mobile banking της τράπεζας, που επιτρέπει στους πελάτες της να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους με ασφάλεια και ευκολία, έχει συμβάλει στη μείωση της χρήσης χαρτιού και ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας, αφού μειώνονται οι επισκέψεις σε κάποιο από τα τραπεζικά κέντρα της Ancoria Bank.

Θέλοντας να ενισχύσει τον περιβαλλοντικό τρόπο σκέψης και κατανοώντας τη στροφή προς μια πράσινη οικονομία και κοινωνία, η Ancoria Bank προσφέρει σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται τα Eco Δάνεια. Έτσι, δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς μια ενεργειακά αποδοτική καθημερινότητα, όπου εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα ταυτόχρονα. Τα Eco Δάνεια αφορούν δάνεια είτε για ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιού είτε για αγορά ηλεκτρικού ή υβριδικού αυτοκινήτου.

ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Εκτός από την ευαισθησία όσον αφορά την προστασία του οικοσυστήματος, η διαφάνεια κατέχει σημαντική θέση στη φιλοσοφία και στρατηγική της Ancoria Bank. Γι’ αυτό και φροντίζει οι πελάτες της, υφιστάμενοι και δυνητικοί, να έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφόρηση, γενικούς όρους και προϋποθέσεις, προμήθειες και χρεώσεις. Ταυτόχρονα, φροντίζει να προειδοποιεί όσους ενδιαφέρονται για δανειοδότηση ότι, αν δεν τηρούν το σχέδιο αποπληρωμής του δανείου τους, μπορεί να χάσουν το σπίτι ή άλλη περιουσία τους, ότι υπάρχουν χρεώσεις εάν εξοφλήσουν νωρίτερα το δάνειό τους και ότι, σε περίπτωση μεταβλητού επιτοκίου, το ποσό της δόσης και το συνολικό κόστος της χορήγησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τη διακύμανση του βασικού επιτοκίου.

ECO ΔΑΝΕΙΑ

Eco Δάνειο για Αναβάθμιση Σπιτιού

Η ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού είναι ίσως από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που μπορεί να κάνει κάποιος, αφού, εκτός από τη μείωση της υπερβολικής κατανάλωσης ενέργειας, την ίδια στιγμή παρατηρείται και εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ενέργειας. Η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η ηλιακή, για οικιακή χρήση είναι σημαντική για τη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Συγκεκριμένα, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος είναι από τις πιο διαδεδομένες βελτιώσεις σε ένα σπίτι, όπως επίσης και η αντικατάσταση πορτών και παραθύρων και η μόνωση τοίχων. Το Eco Δάνειο για Αναβάθμιση Σπιτιού μπορεί να καλύψει διάφορες εργασίες που έχουν να κάνουν με την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού, αυξάνοντας την αξία του μακροπρόθεσμα.

Eco Δάνειο για Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο

Η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στις καθημερινές μετακινήσεις είναι από τις βασικές επιδιώξεις, ακόμη και σε κρατικό επίπεδο, για την προστασία του περιβάλλοντος. Λύση σε αυτό δίνουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία αποτελούν το μέλλον στις μετακινήσεις, αφού με τη χρήση τους περιορίζεται η κατανάλωση καυσίμων και μειώνεται η εκπομπή ρύπων. Οι πελάτες της Ancoria Bank μπορούν να αποκτήσουν το καινούργιο τους ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ευαισθητοποίηση ως προς την κλιματική αλλαγή και μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων, που έχουν σημαντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Eco Δάνειο για Υβριδικό Αυτοκίνητο

Η υβριδική αυτοκίνηση αποτελεί το πρώτο βήμα προς έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής όσον αφορά τις μετακινήσεις. Τα οφέλη από την απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου είναι σημαντικά, ιδιαίτερα όσον αφορά τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αλλά και την εξοικονόμηση στα καύσιμα. Με το Eco Δάνειο για Υβριδικό Αυτοκίνητο, το οποίο αφορά καινούργια αυτοκίνητα, οι πελάτες της Ancoria Bank μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα προς μια «πράσινη» κατεύθυνση στην αυτοκίνηση, ενισχύοντας ταυτόχρονα την περιβαλλοντική συνείδηση σε κοινωνικό επίπεδο.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι ένα θέμα που προβληματίζει και θα απασχολήσει εκτενώς και στο μέλλον τόσο την κοινωνία όσο και τα κράτη. Αυτό το ζήτημα θα οδηγήσει στην υιοθέτηση νέων σχεδίων και πρακτικών σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, που θα αφορούν συγκεκριμένα την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή. Η Ancoria Bank, αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες και απαιτήσεις της κοινωνίας και αισθανόμενη το καθήκον που η ίδια έχει για να συνεισφέρει ειδικά προς αυτή την κατεύθυνση, δημιούργησε και προσφέρει τα Eco Δάνεια. Θέτει, έτσι, ως στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο και να βοηθήσει τους πελάτες της να πορευτούν σε έναν νέο, φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής.

Τραπεζικά Κέντρα:

Λευκωσία

Λεωφόρος Δημοσθένη   Σεβέρη 12

Λεμεσός

Γωνία Λεωφόρου  Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Αγίας Φυλάξεως 151

 

Λάρνακα

Λεωφόρος Φανερωμένης 189-191

Τηλ.: 8000 0050 / +357 22849000

(για κλήσεις από εξωτερικό)

Email: info@ancoriabank.com(link sends e-mail)

Ιστότοπος: www.ancoriabank.com(link is external)

LinkedIn: Ancoria Bank

Facebook: Ancoria Bank Ltd

Instagram: @ancoriabankcy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ