Η Parimatch Tech Great Place to Work για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η Parimatch Tech πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work-Certified™ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Η εφαρμογή μια πετυχημένης επιχειρηματικής κουλτούρας δεν είναι βιώσιμη αν δεν μπορείς να τη βελτιώνεις και να την εξελίσσεις συνεχώς. Η Parimatch Tech είναι ανάμεσα στις εταιρείες που τόλμησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τα κατάφεραν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Great Place to Work® Cyprus!

Φέτος είναι ένα ακόμη πιο εκπληκτικό επίτευγμα, αφού ο συνολικός μέσος όρος βαθμολογίας ήταν 95% σε σύγκριση με το 94% της περσινής βαθμολογίας και με την εξαιρετική βαθμολογία 99% στη δήλωση «Λαμβάνοντας τα πάντα υπόψη, θα έλεγα ότι η Parimatch Tech είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δουλέψεις».

Η αξιολόγηση έγινε κυρίως από τους ίδιους τους εργαζόμενους, οι οποίοι απάντησαν ανώνυμα, σε ερωτηματολόγιο το οποίο απέδειξε το επίπεδο εμπιστοσύνης τους προς την εταιρεία σε σημαντικές πτυχές του εργασιακού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την Ομάδα του Great Place to Work® Cyprus: «Η Parimatch Tech έχει δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσει έναν χώρο εργασίας όπου κάθε εργαζόμενος έχει σταθερά θετική εμπειρία. Αυτό το είδος ισχυρής κουλτούρας ξεκλειδώνει τις πλήρεις ικανότητες των ανθρώπων τους και οδηγεί σε πραγματικά αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ