Σημαντικό συνέδριο από τον ΣΕΛΚ

Στις 5 – 6 Μαΐου στη Λεμεσό

Βρισκόμαστε τώρα, αντιμέτωποι με την εποχή του πλήρους ψηφιακού μετασχηματισμού και αυτοματισμού σε όλα τα επίπεδα. Οι Οικονομικοί Διευθυντές, τα στελέχη οικονομικών τμημάτων αλλά και οι Ηγέτες των επιχειρήσεων καλούνται να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους στα νέα δεδομένα.

Ο εξελισσόμενος ρόλος του Οικονομικού Διευθυντή, οι ευφυείς τεχνολογίες που ανοίγουν νέους δρόμους, το μεταβαλλόμενο ρυθμιστικό τοπίο και ο ψηφιακός μετασχηματισμός των οικονομικών θεμάτων είναι οι κύριες ενότητες που αναδεικνύονται στο συνέδριο που θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στην Κύπρο.

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) φιλοξενεί με χαρά το «ICPAC Mediterranean Finance Summit», που πραγματοποιείται στο Parklane Hotel & Spa στη Λεμεσό, στις 5-6 Μαΐου 2022.

Το σημαντικό αυτό συνέδριο, φιλοδοξεί να προσφέρει μια άμεση και διαδραστική εμπειρία στους συμμετέχοντες, συνδυάζοντας τη γνώση μέσα από κορυφαίους διεθνείς χρηματοοικονομικούς ηγέτες, την πρόσβαση σε ένα δίκτυο επιχειρηματικής ανάπτυξης, ευκαιρίες δικτύωσης, καθώς και πρακτικά εργαλεία και ιδέες που θα προσθέσουν αξία στην διαμόρφωση της στρατηγικής της κάθε επιχείρησης.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης που ξεχωρίζουν:
 

 • Data Driven Finance Transformation
 • Financial Compliance & the Evolving Role of CFO’s
 • Digital Literacy & New Talent
 • The CFO as the Driver of Sustainability
 • Driving the Transformation: Culture, Change and Beyond
 • Digital Transformation: A Business Journey

 

PLUS, AN EXCLUSIVE INSPIRATION SESSION:

‘The Viva Wallet Journey: How Tech Innovation Unifies a Multi-Fragmented European Payments Area’ Yannis Larios, VP Strategy & Business Development at Viva Wallet

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.qubevents.com/mediterraneanfinancesummit θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και την πλήρη ημερήσια διάταξη.

Ομιλητές:

Ηγέτες Μέλη διεθνών χρηματοοικονομικών οργανισμών όπως,

Aon, Microsoft, ING, UBS, Deloitte, NetU, PWC, FedEx Express, Novartis, Bridgestone, Exness, EcommBX, eBOS, Cyprus Central Bank, Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), Marcolin, FCM, ICAEW, SOL Crowe και πολλοί άλλοι κορυφαίοι οργανισμοί στην χρηματοοικονομική στρατηγική.

 

Κορυφαίοι Ομιλητές:

 • Κωνσταντίνος Ηροδότου, Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου
 • Δρ Γιώργος Θεωχαρίδης, Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
 • Πιερής Μάρκου, Πρόεδρος ΣΕΛΚ
 • Κυριάκος Ιορδάνου, Γενικός Διευθυντής ΣΕΛΚ
 • Mr Giorgio Di Giorgi, Πρόεδρος Μεσογειακής Ομοσπονδίας Λογιστών (FCM)

 

«Το ICPAC Mediterranean Finance Summit 2022 είναι μια κορυφαία συνάντηση χρηματοοικονομικών ηγετών και επαγγελματιών σε θέσεις κλειδιά . Παρέχει την ευκαιρία για να συζητηθούν οι βασικές επερχόμενες προκλήσεις που σχετίζονται με τον χρηματοοικονομικό τομέα, υποβοηθώντας τους συμμετέχοντες να εξοπλιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αυξανόμενες ρυθμιστικές και λειτουργικές υποχρεώσεις,  καθώς και τις υποχρεώσεις τους για διαφάνεια και αναφορές, με την τεχνολογία, την ψηφιοποίηση και τον αυτοματισμό να είναι οι καταλύτες σε αυτήν την αλλαγή προς το μέλλον." όπως αναφέρει , ο Κυριάκος Ιορδάνου, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ.

Το ICPAC Mediterranean Finance Summit παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για μάθηση και δικτύωση με κορυφαίους διεθνείς ειδικούς, και κορυφαίους επαγγελματίες στον κλάδο των χρηματοοικονομικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.qubevents.com/mediterraneanfinancesummit ή επικοινωνήστε απευθείας με τους διοργανωτές της Συνόδου στο info@qubevents.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ