Μοναδική γαστρονομική μαγεία 8 αρχιμαγείρων Michelin στο Cap St Georges Hotel & Resort

Ένα μοναδικό συναπάντημα με την παρουσία οκτώ αρχιμαγείρων για πρώτη φορά στην Κύπρο ετοίμασε για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας το πολυτέλες τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort.

Σε ένα τετράμηνο το οποίο αρχίζει από τις 10 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 27 Οκτωβρίου όκτω σπουδαίοι, διακεκριμένοι και βραβευμένοι από ένα μέχρι τρία αστέρια Michelin chef’s θα βρεθούν στο εστιατόριο «Sky Seven» του ξενοδοχείο για να μαγειρέψουν μαζί με τον executive chef του Cap St Georges Hotel & Resort, Χρίστο Κουδουνά.

Οι βραβευμένοι chef’s θα έρθουν στην Κύπρο μαζί με τις ομάδες τους, για να μαγειρέψουν αποκλειστικά για το ξενοδοχείο σε μια σειρά γαστρονομικών εμπειριών που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ ξανά στο νησί.

Οι αρχιμάγειρες με καταγωγή από τη Γαλλία, τη Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ολλανδία, έχοντας ο καθένας διαφορετικές αφετηρίες και τρόπο μαγειρέματος, θα εμπνευστούν από τη Μεσογειακή κουζίνα για να παρουσίασουν ένα γκούρμε αποτέλεσμα γεύσεων και αισθήσεων για απαιτητικούς ουρανίσκους αποκλειστικά για το Cap St Georges Hotel & Resort. 

Οι προσκεκλημένοι σεφ που θα βρεθούν στο ξενοδοχείο είναι οι ακόλουθοι:

Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν αυτή τη μοναδική γαστρονομική διαδρομή μπορούν να κάνουν την κράτησή τους έγκαιρα στο τηλέφωνο 26000000 ή αποστέλνοντας email στο reservations@capstgeorges.com.

* Αστέρι Michelin

Προηγουμενο αρθρο
Έρευνα EY: Το 43% των εργαζόμενων παγκοσμίως έτοιμοι να εγκαταλείψουν τις θέσεις εργασίας τους, για καλύτερες αμοιβές, εξέλιξη και ευελιξία
Έρευνα EY: Το 43% των εργαζόμενων παγκοσμίως έτοιμοι να εγκαταλείψουν τις θέσεις εργασίας τους, για καλύτερες αμοιβές, εξέλιξη και ευελιξία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ