Η Αλέξια Βασιλείου το Σάββατο στο Cap St Georges Hotel & Resort

Μια από τις πιο πλέον αγαπημένες Κύπριες τραγουδίστριες, η Αλέξια Βασιλείου η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως τραγουδίστρια τζαζ μουσικής θα τραγουδήσει το βράδυ του Σαββάτου, 9 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort το οποίο παρουσιάζει ένα πλούσιο σε εκδηλώσεις Καλοκαίρι.

Η Αλέξια είναι πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, η οποία έχει τιμηθεί επανειλημμένα με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στην καριέρα της. Με τον δικό της μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο αλλά και τη χαρακτηριστική της φωνή μαγεύει το κοινό με τις ερμηνίες της σε διαφορετικά είδη μουσικής και κυρίως στην τζαζ μουσική.

Οι εγγενείς φωνητικές της δεξιότητες, το προσωπικό της ύφος, δηλαδή η έκφραση και ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει ένα τραγούδι, το ηχόχρωμα της φωνής  και το βιμπράτο της, ενσαρκώνουν την ουσία του πρωτοποριακού ήχου της Αλέξιας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια και λεωφόρους όσους τυχερούς παρευρεθούν στο Cap St Georges Hotel & Resort σε ένα σκηνικό που θα στηθεί δίπλα στη θάλασσα με τη συνοδεία του φλοίσβου των κυμμάτων και κάτω από τον έναστρο ουρανό του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Για να κάνετε κράτησή καλέστε μας στο: 26 000 000 η μέσω e-mail reservations@capstgeorges.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ