Ήρθε το To BITS & PIECES

To BITS & PIECES είναι ένα on-line shop που εξειδικεύεται σε fashion accessories και λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια στην Κύπρο.

To BITS & PIECES MAN είναι η ανδρική εκδοχή του και το ανακαλύψαμε πρόσφατα, αφού μόλις πριν ένα μήνα έκανε την παρουσία του στα social media.

To BITS & PIECES MAN διαλέγει και εισάγει στην Κύπρο από Ευρώπη και Αμερική, μοναδικά accessories για τους άνδρες που ζητούν κάτι ξεχωριστό για να συμπληρώσουν το ντύσιμο τους.

Η συλλογή περιλαμβάνει μανικετόκουμπα, μαντήλια για σακάκια (pocket squares), κάλτσες και βραχιόλια. Στη σελίδα του BITS & PIECES MAN στο Facebook (https://www.facebook.com/BitsandPiecesMAN/) μας άρεσαν πολύ τα μανικετόκουμπα σε σχήμα lego, μολυβιών και μοτοσυκλέτας Vespa, και στις κάλτσες τα σχέδια με τους διάσημους πίνακες ζωγραφικής.

Τα λαχούρια, είναι ένα από τα πολλά μοτίβα στα pocket squares ενώ έχουμε δει και αντικείμενα με σήμα το μουστάκι, αφού το BITS & PIECES MAN στήριξε την φετινή εκστρατεία του Movember Cyprus.

Οι παραγγελίες μπαίνουν ηλεκτρονικά με παράδοση courier. To BITS & PIECES MAN θα βρίσκεται σε ένα pop-up store το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Mediterranean στη Λεμεσό.