Κυκλοφορεί το The Wine Guide of Cyprus 2019

Κυριότερος στόχος της έκδοσης είναι να προβάλει τα καλύτερα οινοποιεία και τις πιο ενημερωμένες κάβες του νησιού.

Κυκλοφορεί για πρώτη φορά η έκδοση “The Wine Guide of Cyprus 2019”, ένας πλήρως ενημερωμένος οδηγός στον οποίο πρωταγωνιστεί το κρασί και πιο συγκεκριμένα το κυπριακό κρασί.

Κυριότερος στόχος της έκδοσης αυτής είναι να προβάλει τα καλύτερα οινοποιεία και τις πιο ενημερωμένες κάβες του νησιού, προσφέροντας στους αναγνώστες του την «Βίβλο» των κρασιών της Κύπρου. Μέσα από τις σελίδες του ο αναγνώστης θα γνωρίσει τα οινοποιεία της Κύπρου, την ιστορία τους, τους οινοποιούς, τις ετικέτες και τις διακρίσεις τους. Ακόμα θα βρει φωτογραφικό υλικό του χώρου του κάθε οινοποιείου και της κάβας, και μαζί όλες τις σημαντικές πληροφορίες, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, ώρες επισκέψεων κ.ά.

Πίσω από την έκδοση The Wine Guide of Cyprus, βρίσκεται η έμπειρη ομάδα του Time Out Cyprus, με επικεφαλής τον Γεώργιο Κασσιανό, Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Οινοχόων Κύπρου, ο οποίος επισκέφθηκε τα οινοποιεία, δοκίμασε τα κρασιά τους και μας προτείνει τις καλύτερες ετικέτες τους. Στην έκδοση αυτή, θα βρεις και τις πιο ενημερωμένες κάβες του νησιού, που κάθε οινόφιλος πρέπει να επισκεφθεί. 

Πρόκειται για έναν οδηγό που απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του κρασιού αλλά και σε όσους θέλουν να μυηθούν στον κόσμο του.

Το «The Wine Guide of Cyprus 2019» κυκλοφορεί σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, και θα το βρεις σε μεγάλα περίπτερα και βιβλιοπωλεία σε όλη την Κύπρο, στην τιμή των €5.90. 

Η έκδοση «The Wine Guide of Cyprus», αποτελεί το ιδανικό δώρο, τώρα τις γιορτές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που αγαπούν το κρασί ή θέλουν να το γνωρίσουν. Ακόμα μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τα κρασιά που παράγουν τα οινοποιεία μας, για τις ετικέτες που φιλοξενούν οι κάβες μας, ενώ μπορεί να λειτουργήσει κι ως ένα σημείο αναφοράς στο οποίο καταγράφεται η πορεία του κυπριακού κρασιού, οι ποικιλίες, οι δρόμοι του κρασιού, ακόμα και οι ιδανικοί συνδυασμοί φαγητού και κρασιού.

Το «The Wine Guide of Cyprus» είναι ο πολυτελής οδηγός που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη όλων όσοι λατρεύουν το κρασί!