Η Louis Travel διαχρονικός υποστηρικτής του TELETHON

H Louis Travel για ακόμα μια χρονιά στηρίζει ενεργά τον ετήσιο φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Louis Travel για ακόμα μια χρονιά στηρίζει ενεργά τον ετήσιο φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON, που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου.

Φέτος το TELETHON και οι εταιρείες PETROLINA και PTT Aviation Services θα πραγματοποιήσουν τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας», ταξιδεύοντας στην κοσμοπολίτικη Αθήνα 24 - 27 Νοεμβρίου. Οι κρατήσεις για το ταξίδι έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στη Louis Travel στον αριθμό 77 77 85 55.

Το πακέτο κοστίζει 340 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο με αποσκευή 23 κιλών και χειραποσκευή 10 κιλών, διαμονή για τρία βράδια σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρόγευμα σε δίκλινο δωμάτιο, μεταφορές Αεροδρόμιο – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο και όλους τους φόρους.

Εκπρόσωπος του TELETHON εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τους χορηγούς της εκδήλωσης, την PETROLINA και την PPT AVIATION SERVICES LTD, καθώς επίσης και τις εταιρείες Louis Travel, Cyprus Airways και Hermes Airport, οι οποίες διαχρονικά στηρίζουν την εκδήλωση αυτή.

«Η Louis Travel εδώ και χρόνια στηρίζει το TELETHON και συμβάλλει έμπρακτα στην επιτυχία της εκδήλωσης Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας», ανέφερε ο Πάμπος Χαραλάμπους, Γενικός Διευθυντής της Louis Travel. «Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αφιλοκερδώς, έχοντας την ευθύνη των κρατήσεων, των ξενοδοχείων, των μεταφορών και γενικότερα της ομαλής διεκπεραίωσης του ταξιδιού. Ως Louis Travel θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε παρόμοιες στοχευμένες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναδεικνύοντας το ανθρώπινο μας πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία».

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το Παγκύπριο Κέντρο τηλεξυπηρέτησης της Louis Travel στο 77 77 85 55, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ