Έναρξη πωλήσεων για το Dream Tower

Από την κοινοπραξία εταιρειών PROPERTY GALLERY και HKCY Hotels LTD.

Καθώς οι προετοιμασίες ανοικοδόμησης του νέου έργου της Λεμεσού, Dream Tower, βρίσκονται σε εξέλιξη, οι εταιρείες Property Gallery Holdings Ltd και HKCY Hotels LTD ανακοίνωσαν και επίσημα την έναρξη των πωλήσεων του αναπτυξιακού έργου. 

Το Dream Tower είναι ένα εκλεπτυσμένο αρχιτεκτονικό έργο της αναπτυξιακής κοινοπραξίας μεταξύ των εταιρειών Property Gallery Holdings Ltd και HKCY Hotels Ltd, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την άδεια οικοδομής.

Οι κατοικίες του πύργου Dream Tower είναι εξαίσια σχεδιασμένες, εξειδικευμένα δημιουργημένες και άψογα τοποθετημένες προκειμένου να προσφέρουν σ’ όλους τους ιδιοκτήτες, απρόσκοπτη θέα προς τα παράλια της Λεμεσού. Με 55 διαμερίσματα του ενός μέχρι τεσσάρων υπνοδωματίων, ρετιρέ καθώς επίσης και κηπο-διαμερισμάτων, το Dream Tower συνδυάζει υψηλή αισθητική, αναβαθμισμένη άνεση και υψηλή λειτουργικότητα.

Όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικιών θα έχουν πρόσβαση σε χώρο υποδοχής, 24-ωρη υπηρεσία θυρωρού και υπηρεσιών ασφάλειας καθώς επίσης και σε αποκλειστικούς, για τους κατοίκους, χώρους και εγκαταστάσεις. Αυτές περιλαμβάνουν VIP εστιατόριο, σαλόνι, επιχειρηματικό κέντρο, αίθουσα εκθέσεων και κέντρο απασχόλησης παιδιών. 

Οι ιδιοκτήτες και ένοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, παιχνιδότοπο, γυμναστήριο και σπα, βεράντα με πλούσιους κήπους στην οροφή καθώς επίσης και όμορφα διαμορφωμένους κήπους με σιντριβάνι και λίμνη.

Η εταιρεία Property Gallery Holdings Ltd μαζί με τους συνεργάτες της είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και πώληση ακινήτων στη Λεμεσό και συνδέεται ευρέως με την ανώτερη ποιότητα, τον σχεδιασμό και την καινοτομία, κερδίζοντας μέχρι σήμερα 27 διεθνή βραβεία.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ